2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا مراعات حالمو نمیکنه!!!!

1094 بازدید | 22 پست

اینهمه سال سختی  کشیدم تو این زندگی ، کنار اومدم ، سکوت کردم ، حس میکنم پررو شده بچه ها

پولاشو خرج خانوادش کرد، دروغ گفت ، مخفیکاری کرد، مشکل شدید جنسی داشت و داره ، بخاطر شغلش که رو کشتیه چند ماه یه بار میومد ، دخالتهای خانوادش، بی حرمتیهاشون ، الانم که کاشف بعمل اومد اختلال روانی داره، بخدا با  همشون کنار اومدم ، بخاطر آبروم ، بخاطر دخترم ،بهش محبت میکنم، تا روحیه اش بهتر بشه ، اصلا انگار نه انگار، بدتر قیافه میگیره ، بی محلی میکنه، نه حرف میزنه، رابطه که نداریم کلا، نه با بچه وقت میزاره ،هیییییچچچچچچیییییی

منه بدبخت به داروهاش میرسم ، به غذاش ، به نظافتش، به خواب و راحتیش ، عین یه بچه تروخشکش میکنم، عوض اینکه درک کنه بدتر بی محل میشه 

کسایی که منو میشناسید نگید چه زود خسته شدی، بابا ده ساله، منم آدمم، به یه محبت و توجه ساده ، به یه همدم و همصحبت و همفکر نیاز دارم ، هییییچییییی نمیخوام ، فقط یه توجه و درک 

بدتر قیافه میگیره 

انگار نوکر باباشم

منم عین خودش رفتم تو قیافه ، درست شد کمی

از اولشم اینطور بود ، ظرفیت محبت نداشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس چطور وقتی رفتم تو قیافه بخودش اومد؟!  ولی همیشه اینطوره  تا نرم میشم ، دوباره رفتارشو ...

آره درست میگین تو هیچ رابطه‌ای نباید محبت و توجه یک طرفه باشه، گفتم شاید به خاطر مریضی شون یه مدته اینجوری شدن که انگار نه

می‌دانستم که نمی‌رسم اما رفتم، تمامِ شب، تمامِ روز...
پس چطور وقتی رفتم تو قیافه بخودش اومد؟!  ولی همیشه اینطوره  تا نرم میشم ، دوباره رفتارشو ...

وقتی میره تو قیافه اصلا نگاهشم نکن انگار نه انگار زنگ بزن به دوست بگو بخند با بچت بازی کن و به خودت حسابی برس . میدونه تو حساسی به این رفتارش برای همین قیافه میگیره و اذیت میکنه. وقتی بفهمه دیگه برات مهم نیست و عادی شده این رفتارش دیگه کم کم درست میشه. یکم زمانبره اما حل میشه. و اینکه اجازه بده یک سری کارهارو خودش انجام بده بد عادت شده.