2777
2789
عنوان

دعوای لفظی منو ی خانمی تو تاکسی 😂

814 بازدید | 51 پست

تاکسی ما از دم دادگاه رد شد این خانومه سوار شد 

بنده خدا راننده تاکسی رادیو گزاشته بود بعد داشت نوحه و روضه میخوند صداشم بد نبود ینی زیاد باشه یا اینجوری

بعد زنه با ی حالتی ک انگار میخاد همرو پاره کنه اره صداشو کم کن یا خاموشش کن راننده کم کرد بعد خود زنه گفت اره مال ملتو میخورن و میان دم از امام حسین میزنن و میگن حسینین و فلان 

بعد اقا ما هرچی هیچی نگفتیم.. راننده تاکسی بدبختم میومد حرف بزنه مگ این پتیاره خانم میزاش... دیگ اخرشم من گفتم بابا همجا خوب وبد داره و اینک هرکسی مسلمونه امام حسینی ک نیست بعدم چ ربطی داره تو داری اینو میگی 

کلا اصلا  به در حرف نمیخورد اره من الکی باید دیه بدم و قاضی مدارکو قبول نمیکنه پدرفلان فلان شده گفتم همه مشکل دارن ماشناختی ازهم نداریم ولی من ازاین نوحه خوشم میاد تو دیگ حق نداری همچین بگی و....

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ میگفت اره من اگ حرفم غلطم بود باید از پشت من درمیومدی چون توام زنی گفتم اشتباهه هرکسی اعقاید جدا داره اگ حرف حقی میزدی حتما پشتت درمیومدم کلا همه اینارو با جیغ میگفت تو تاکسی منم داشتم خونسرد جوابشو میدادم اصلا چ وضعیه بخدا خب منم الان هزاران مشکل داشتم والا هیشکیو ندیدم همچین 

دیگ میگفت اره من یروزی دلم انقد پره سرهمه میخام عقدمو خالی کنم و من کافر شدم و دینمو فروختم و... اصلا خیلی رو مخ بود ولی خب منم تا اخر مسیر جوابشو دادم 

اخرشم سوار ی اتوبوس شدیم باز ی شکلات دادمش و رفتم نشستم البته شکلاتم قبول نمیکرد سنده گل کلم

سلام ابجیا😍😍😍 دیجچی کالا جشنواره گذاشته به قیمت پارسال نفری ۴ تا روغن میده تعداد محدوده عج ...

اه  بسه دیگ

رسیده پیری ام قبل از جوانی....تمام ارزوها بر دلم ماند....قصه انجاست که شب بودو هوا ریخت بهم من انقدر درد کشیدم که خدا ریخت بهم جرم تو یک نفر بودو آن یک نفر با تو سر تو و یک نفر کل جوانیم ریخت بهم. یه روزم نوبت منم میشه و برم پشت بومو بی پله بیام پایین.منم همون دختری که زیر فشار مشکلات زندگی کمرم شکسته پاهام تو مسیر تاول زدن مغزم له شده قلبم خط انداخته چشم و دلمم خونی ولی منو ببینی لبخند به لبمه صدای خندم خییلیارو اذیت میکنه  و کم نمیارم🙃❣
لهش میکردی اونجا😭🤣🤣🤣🤣🤣🤣

جوابشو دادم تااخرش براهمه پی شمیاد یروزی همچین باشن ولی واقعا رفتارش بد بود 

یعنی هرچیزی و میاین تو نی نی سایت تعریف میکنین 🙄

برام پیش اومد همچین چیزی اولینبارم بود خاستم اشتراک بزارم و نظر بقیه رو بدونم 

چه دلت هم پره همینجا اینقدر بهش فحش دادی

باجیغ حرف میزد نمیزاش ادم حرف بزنه بنده خدا راننده تاکسیه مث ماهی دهنشو بازمیکرد مگ میزاش؟