2777
2789
عنوان

دعوای لفظی منو ی خانمی تو تاکسی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 51 پست
پتیاره سنده اینا بد و بیراه خاصب نیست؟؟ 😂 عجب  نمیدونم شابد واقعا برای شما چیز خاصی نیست  ...

اولا سنده گل کلمو واسه شوخی گفتم 

دومم پتیاره ام واسه دهن دریدگی و حرافیش گفتم و درمقابل اون و حرفاش من چیزخاصی نگفتم و فقط منطقی صحبت کردم و اخرشم من بودم ک ب نحوی عذرخواهی کرده ن اون 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
شما هم زیادی شلوغش کردی اون بنده خدا مشکل داشت تو اعصابشو بیشتر خراب تر کردی‌واقعا یکم درکش میکردی ب ...

دارم میگم از ی بندی سوار شد داشت زر میزد باجیغ ولکنم نبود نمیزاشتم کسی حرف بزنه و نمیگفتم چ مرگشه 

من بالحن اروم و منطقی حرف زدم شدم ادم بده؟ تو مشکل نداشتی یا من؟ کی همچین کاریو میکنه؟ بیاد هرحرفی بزنه هیشکی هیچی نگ ینی چی اصن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂بخدا راه داشت همه رم ی فصل میزد 

ملت  اعصاب  ندارن منم  چند  روز  پیش  از نونواهه  پرسیدم  کی  پخت  میکنین  ایقد  دعوااام  کرد      

نگو  نیم  ساعت  قبلش  یکی  دیگه  ازش پرسیده  بود 

بهم  میگه از  دستتون  کچل  شدم ایقد  داد  و  بیداد  کرد 

منم  دیدم ساکت  نمیشه  ی  داد سرش  زدم  اروم  شد

ملت  اعصاب  ندارن منم  چند  روز  پیش  از نونواهه  پرسیدم &n ...

واقعا ادمی اعصاب مغازه داری نداره نباید مغازه بزنه 

دیگ میگفت اره من اگ حرفم غلطم بود باید از پشت من درمیومدی چون توام زنی گفتم اشتباهه هرکسی اعقاید جدا ...

خونسرد جوابشو میدادی چون پات به دادگاه و بی عدالتیهاشون باز نشده 10 سال پیش وقتی همسر سابقم منو مجبور به طلاق کرد با اینکه توی یک خانواده آروم بزرگ شده بودم و هیچ کس حتی صدامونو نشنیده بود مجبور شدم برم دادگاه انقد قاضی ها حق منو خوردن همشون هم لباس آخوندی داشتن ها حتی نتونستم یک قرون از مهریه مو بگیرم همسر سابقم نمیخواست به زندگی با من ادامه بده به دلایلی که حالا اگه دوست داشتید زندگی نامه مو بخونید میفهمید اما دوست هم نداشت مهریه مو بده هر جا رفتم همه گفتن تقصیر شما خانومهاست که مردهارو مجبور به طلاق میکنید آخر سر هم مهریه  میخواین خلاصه با اینکه همسر سابقم خیلی وضع مالی خوبی داشت هیچی بهم ندادن و همه به نفع همسرم رای دادن چقد تو دادگاه ها گریه کردم چقد داد زدم آقا بخدا من طلاق نمیخوام اما کو گوش شنوا چه شبهایی که تا صبح بیدار موندم دعا خوندم گریه کردم اما هیچ کس جواب منو نداد تو نمیفهمی اون خانوم چه حالی داشته بیچاره معلوم نیست توی چه فشاری بوده بجای اینکه آرومش کنید باهاش اینجوری حرف زدید متاسفانه ما ایرانیهارو پرخاشگر بار آوردن این مملکت ، توی اون لحظه حتی اگه حق با اون خانوم نبود ای کاش یکم با هم نوع های خودمون مهربونتر باشیم 

اینم زندگینامه من 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1530095/شاید-براتون-تکراری-باشه-اما-بعضی-دوستان-ازم-خواستن-بزارمش?page=1

خونسرد جوابشو میدادی چون پات به دادگاه و بی عدالتیهاشون باز نشده 10 سال پیش وقتی همسر سابقم منو مجبو ...

دوست عزیز وقتی هیچی از زندگی من نمیدونی الکی قضاوت نکن 

منم درگیر دادگاه و بی عدالتی خیلی شدیدترازشما شدم البته ن برای طلاق

ولی هیچوقت اجازه همچین کاری تو تاکسی ب خودم ندادم و طلبکار مردم بودن و توهین 

دیگه مردم دین گریز شدن یه عده هم پایبند دینن بعد این دو دسته میخوان به هم بپرن چرا نباید هرکسی عقیده ...

چه حرف خوبی زدی ای کاش هر کس طبق عقیده و آیین خودش زندگی میکرد اما متاسفانه توی مملکت ما اگه کسی اعلام کنه از دین خارج شده اعدام میشه همه باید دیندار باشن کسی حق نداره از دین خارج بشه شما از یک جنبه داری به مسله نگاه میکنی