2777
2789
عنوان

دعوای لفظی منو ی خانمی تو تاکسی 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم نع حرفای اون درسته بوده نع ادبیات شما... 

عزیزم میگم اون با جیغ میگفت و ب عالم و ادم فحش میداد من اصلا بالحن خودش حرف نزدم و ی کلمه بد بهش نگفتم اینجا دارم همچین میگم واقعا ک

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

حالا همین آدما اگر به خودشون کوچیکترین انتقادی بکنی هم باز به تو چه کنان یقه خودشونو پاره میکنن

کلا عادت توی همه مسائل دیگران اعم از عقاید پوشش حتی ازدواج و بچه دار شدن ادم دخالت کنن اما به خودشون نگاه کنی پارت میکنن

از اینا باید فقط دوری کرد چون هیچی برای از دست دادن ندارن

شانس اوردی فیلمتو نگرفته باهاش مظلوم بازی دربیاره

قابل توجه اونایی که ناراحتن از دستم😞بابت حرفایی که در جواب بی ادبیاتون شنیدید اگه ناراحت شدید خواستم بگم فدای سرم که ناراحت شدید چون خوب کردم لابد یه کاری کردید یه چیزی گفتید که حقتون بوده جوابشو بشنوید.از این به بعدم برنامه همینه😌من خیلی ارومم تا به دست و پام نپیچی کاریت ندارم پس حد خودتو بدون که جوابی نشنوی که خوشت نمیاد
باجیغ حرف میزد نمیزاش ادم حرف بزنه بنده خدا راننده تاکسیه مث ماهی دهنشو بازمیکرد مگ میزاش؟ 

به هر حال شما هم الان داری بد و بیراه بهش میگی 

ولی در کل به خاطر مشکلات خیلی از مردم اعصاب درست و حسابی ندارن منم دیروز بیرون رفته بودم رفتار فروشنده ها برام عجیب و البته ناراحت کننده بود 🥴😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
از این آدما خیلی زیادن 🙂 متاسفانه  درک و شعور جامعه خیییییییلی پایین اومده

اصلا تاکسی جای همچین حرفای نیست والا مخمونو خورد من خیلیم طاقت اوردم و درست باهاش حرف زدم 

حالا همین آدما اگر به خودشون کوچیکترین انتقادی بکنی هم باز به تو چه کنان یقه خودشونو پاره میکنن کلا ...

اره واقعا ولی فیلمم می‌گرفت مهم نبود من ن توهینی کردم ن چیزی فقط خاستم منطقی و درست حالیش کنم ک متاسفانه کلا فازش فرق داشت 

به هر حال شما هم الان داری بد و بیراه بهش میگی  ولی در کل به خاطر مشکلات خیلی از مردم اعصاب در ...

من باورت میشه یک درصد حرفای اونم چیزی نگفتم 

خیلی بیشعور بود بخدا با جیغ حرف زدن و طلبکار بودن و فحش ب همچی و... 

دیگه مردم دین گریز شدن یه عده هم پایبند دینن بعد این دو دسته میخوان به هم بپرن چرا نباید هرکسی عقیده ...

دقیقا حرف منم همین بود و گفتم بندع خدا حقت ضایع شده قرارنیست بگی همه نامسلمون شدن و قاضی امام حسینیه اینجوره اونجوره مگ تو پیشونی هرکس میزنن امام حسینی یا فلان همجا خوب و بد هست و.... اصلا ب درد حرف نمیخورد فقط میخاست حرف خودشو بزنه و بگی اره عزیزم حق باتوعه مرسی ک ب همه فحش میدی مارم قاطیش میکنی غیرمستقیم

من باورت میشه یک درصد حرفای اونم چیزی نگفتم  خیلی بیشعور بود بخدا با جیغ حرف زدن و طلبکار بودن ...

اینجور مواقع هندزفری داشته باش 😂

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اینجور مواقع هندزفری داشته باش 😂

ی اقایی وسط راه کلا پیاده شد.. داداشمم همرام بود اونم میخاست اینو بزنه 🤣راننده تاکسیم اخرش گفت اینارو باید ب حال خودشون ولشون کرد معلوم نیست چشه .. ازاول نمیگ چیشده فقط حرف مفت میزنه 

ی اقایی وسط راه کلا پیاده شد.. داداشمم همرام بود اونم میخاست اینو بزنه 🤣راننده تاکسیم اخرش گفت اینا ...

من کلا از آدمای غرغرو و بی اعصاب خوشم نمیاد حالا بحث در مورد هر چی که میخواد باشه 

براش ارزوی ارامش کن و دیگه  بهش فکر نکن وگرنه مرتب به اینجور آدما برخورد میکنی

اصلا تاکسی جای همچین حرفای نیست والا مخمونو خورد من خیلیم طاقت اوردم و درست باهاش حرف زدم  

معمولا این ادما ادمای زورگو و بی منطقی هستن

این خانم مثلا فکر میکرده الان اگر نوحه تاکسی خاموش بشه مشکلاتش در دم همه ش حل میشن! 

یا مثلا افرادی که باعث مشکل شدن براشون ، همه شون زیر دست مداحا کار میکنن در حالی که همچین نیست و هرکسی کار و وظیفه خاص خودشو داره در جامعه ، یکی نباید فدای کم کاری دیگری بشه و افسارگسیختگی و ربط دادن گودرز به شقایق ، دردی از کسی دوا نمیکنه !   

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من کلا از آدمای غرغرو و بی اعصاب خوشم نمیاد حالا بحث در مورد هر چی که میخواد باشه   براش ...

اره میگم اخرشم من شکلات دادمش و واسشم چنتا ذکر. گفتم واسه مشکلاتش