2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58654 بازدید | 1028 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😑خوشبحال اونایی که ژن برترن چاق نمیشن من ی قاشق اضافی میخورم شکمم از خودم جلو تر راه میره داعمل و ر ...

فکر میکنید خوبه من در حسرت ۵کیلو چاق شدنم دکتر بهم  گفت ۵کیلو اضافه کنی نرمال میشی💔💔

دارای آلرژی به هر نوع آدم سمی✌🦋  نامه ای ب نیمه گمشدم**(((: عزیزم خسته شدم ازبس هرکی رسید بهم گفتم نامزد دارم و دوست نداره با پسرا حرف بزنم من که اینقدر حواسم به نبودنت هست پیدا شو دیگه🥺😂بوس بهت
😑خوشبحال اونایی که ژن برترن چاق نمیشن من ی قاشق اضافی میخورم شکمم از خودم جلو تر راه میره داعمل و ر ...

دقیقن....همسرم ژن برتره روزی  ۵ وعده غذا میخوره یک گرم چربی نداره اونوقت من دو وعده با ترس و لرز. غذا بهم مزه نمیده همش فکر میکنم همین الان  داره تبدیل به چربی میشه ....همشم  شاهد غذاخوردن شوهرم هستم باهاش سرمیز میشینم فقط نگاه میکنم ....از لذتهای دنیا فعلن فقط خواب  رو دارم   

از کالری مجازم؟

ارهمن الان کالری روزانم۱۳۰۰حدود ۹۰۰کالزی استفاده میکنم میخواستم ببینم تو ماه چقدر کم میکنم.

شما چقدر کالر کمتر از کالری روزانتون استفاده میکنید 

کاربر خاموش بودم چندین سال😊

سلام عزیزم کی گفته هر کی رژیمه باید فقط کاهو و سبزی بخوره ؟؟؟ این طرز فکر دیگه قدیمی شده. الان کل دنیا دارن با رژیمای کالری شماری وزن کم می‌کنند خیلی راحت  همه چی بخور ولی توی محدوده ی کالری مجازت. من پیج رژیمی دارم کلی ایده غذا میدم اگه میخوای لینک اینستامو بدم بهت 😍

تازه نصفشو خوردم😢

من اگه توان داشتم ازاایناهی بخورم ملا رژیم بودم🙃

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡