2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
حآلا مهمونا راضی باشن مهم نیس ایشون خودش میگفت مهموناش ناراضی آن دلشون غذای خونگی میخاد ن بیرونی&nbs ...

چقدر بدم میاد از کسایی که فکر میکنن آشپزی و خانه داری حمالی کردنه .

واقعا از طرز تفکرشون متنفرم .

یه زن باید با عشق زندگی کنه . با عشق زندگی کردنم یعنی به خودتو اعضای خونوادت اهمیت بدی . به غذاشون به حال و احوالشون ، به سلامتیشون 

من عاشق این کارام . ورزش کردن ، غذای سالم خوردن ، موزیک گوش دادن ، تمیز نگهداشتن خونه . کیف میکنم از این کارا 

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هم به مشکل تودچارم تورژیمم شبام هیچی نمی خورم درسته رژیم خوبی نیست ولی چاره ای ندارم ولی راستش میلم به غذای ابکی مثل اش وسوپه براهمین اونارو زیاد می خورم البته سعی می کنم بیشتر ابکیاشو بریزم بخورم تنها نیستی عزیزم. بخاطر خودت باید تحمل کنی من سعی کردم لاغر کنم چون مامانم بخاطر قند وقلبش از دنیا رفت حالا همه بهم میگین ماکارانی  اینا کم بخور که ارثی نشه برات. برای سلامتیت برا خوش اندامیت باید تحمل کنی. توکه نمی خوای بعدا بیماری قند وفشار همه چیت بالا باشه بعدم مشکل فقط ایران نیس امریکام چاق زیاد داره چون سرخ کرده زیاد می خورن مثل همبرگر وسیب رمینی سرخ کرده. باید برخلاف عادتای غذایی مردم بخوریم بخاطر خودمون اگرم خوردیم کم. بعضیاهستن برعکس ما اصلا  چاق نمیشن ولی ما که چاق میشیم وزودم قند اینا باید تحمل کنیم

زیره رو قبول ندارم من مانکن دارم ۳۵۰کالریه که من نصفشو خوردم مگه حتما باید کالری پر کنی،باید ببین ...

اخه گفتی دلت غذای خوشمزه میخواد ولی فقط کاهو میتونی بخوری واسه همین گفتم

الان مواد غذایی که گفتی رو وارد برنامه زیره کردم درست بود دقیق ۳۵۰کالری شد

چقدر بدم میاد از کسایی که فکر میکنن آشپزی و خانه داری حمالی کردنه . واقعا از طرز تفکرشون متنفرم . ...

منم دقیقا 

اتفاقا یبار مرغ رژیمی پختم انقد شوهرم خوشش اومد گفت مث بیرونی شده ولی همش سالم روغنش گوشتش طرز پختنش❤️❤️❤️دوستم بااینک تازگی بچه چهارمش دنیا اومده همیشه خودش آشپزی میکنه هم واس خودشون هم مهمونی ها 

اینکه خوبه توش مرغ و سس داره من امشب ۱۴ کالری کاهو  ی خیار میشه ۱۸ کالری ی سیب ترش میشه ۸۰کالر ...

عزیزم این واقعا اشتباهه شب تا ۲۰۰ کالری میتونی بخوری

اون چیزایی هم که خوردی شام نبوده

به خدا معده ت داغون میشه اصلا اینطور لاغر نمیشی

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.