2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
ممنون عزیزم حتما تحقیق میکنم

یه روش دیگم هست

تنقلات رو کلا حذف کن، فقط صبحانه، ناهار وشام

فقط یک هفته تا 10روز اول یک پنجم غذات رو حذف کن، بعد ازده روز که بدنت عادت کرد، دوباره به اندازه همون یک پنجمه دوباره کم کن، تا ده روز

به همین ترتیب پیش برو هم وزن کم میکنی هم خیلی راحت به کم خوری عادت میکنی

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من سالهاست سالم‌خوری میکنم و وزنم رو ثابت نگه داشتم. نه از خوراکیایی که دوست دارم میگذرم نه غذام فقط کاهو و چیزای کم‌کالریه. بنظرم راز نگه داشتن لاغری تعادله، نه افراط تو کم خوردن. 

آفرین دقیقا نه نبودم تو اون تاپیک  منم غذای خونگی خیلی دوست دارم  هروقتم کسی دعوتم کنه ...

آره  درستش همینه ک ب زحمت نیفته ولی اسی اونجا میگفت اونا سفره رنگین میندازن منم باید بندازم دیگ آخرش بهش گفتم پس نصفشو حاضری بگیر نصفش خودت بپز ولی انگار دنیال تایید بود ن راه حل 

از واکنشش و حرفهاش فهمیدم 

آره  درستش همینه ک ب زحمت نیفته ولی اسی اونجا میگفت اونا سفره رنگین میندازن منم باید بندازم دیگ ...

سفره رنگینو واقعا میشه آدم خودشم بندازه .

ولی خدایی دور و بر منم هستن خانومایی که از بیرون غذا میگیرن 

بنظرم تنها دلیلشم تنبلیه 

چون این کار و بچه رو همه دارن . پس همه باید از بیرون غذا بگیرن ؟

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
سفره رنگینو واقعا میشه آدم خودشم بندازه . ولی خدایی دور و بر منم هستن خانومایی که از بیرون غذا میگی ...

حتی گاهی عیب نداره ولی اینهمه اصرارشون عجیب بود حتی یکی بهم پرید ک چرا میخاین ماهارو ینی خانمای شاغل رو تو نقش سنتی زن آشپزخونه برگردونین ؟گفتم شما دکتر و مهندسم باشین آخرش غذا نمیخاد بخوری؟ باید سفارش بدی حتما 

ی فاز بدی بود تاپیکش .کلا منو خوردن 😂😂😂😂تازه زنده شدم 

حتی گاهی عیب نداره ولی اینهمه اصرارشون عجیب بود حتی یکی بهم پرید ک چرا میخاین ماهارو ینی خانمای شاغل ...

تولدت مبارک😂😂😂😂

بحث نکن با اینجور آدما 

چون فقط دنبال تاییدن

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...
سفره رنگینو واقعا میشه آدم خودشم بندازه . ولی خدایی دور و بر منم هستن خانومایی که از بیرون غذا میگی ...

حآلا مهمونا راضی باشن مهم نیس ایشون خودش میگفت مهموناش ناراضی آن دلشون غذای خونگی میخاد ن بیرونی 

بقیه هم گفتن حق با توعه اسی.دیک مهمون اختیار غذای خودشم نداره انگار 🤦‍♀️براشون گفتم زن داییم پولدارن ۶۰سالشه ولی خودش آشپزی میکنه انقد خوشمزه گفتن زن دایبت میخاد حمالی کنه خودش میدونه انقد بی تربیت بودن چنتا کاربر .دیگ بزور خلاص شدم ازدستشون