2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
منم رژیم انچنانی ندارم همه چیز میخورم ولی کم شامم سبک ترین چیز

چرا رژیم ترک ناهار نمیگیری

هم صبحونه به اندازه میخوری هم شام، فقط ناهار حذف میشه و شام سرشب خورده میشه

میشه برای حل مشکلم دعا کنی!؟خواهش میکنم🥲🙏🏻

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

راز موفقیتت همینه احسنت عزیز

ممنون گلم.فست فود اینا نهایتا ماهی یبارمیخورم. شکر علاقه چندانی ندارم.بااینکه عاشق شیرین ام ولی ماهی یکی دوبار.تنقلات هم خیلی کم.ولی غذاروحذف نمیکنم همه چی هم میخورم ولی به حدش.  

چرا رژیم ترک ناهار نمیگیری هم صبحونه به اندازه میخوری هم شام، فقط ناهار حذف میشه و شام سرشب خورده م ...

نه نمیتونم وعده ای رو حذف کنم

افت قند میگیرم

بعدشم من صبح زود بیدار نمیشم معمولا صبانه ساعت10ونیم واینا میخورم

نه نمیتونم وعده ای رو حذف کنم افت قند میگیرم بعدشم من صبح زود بیدار نمیشم معمولا صبانه ساعت10ونیم ...

10و نیم صبحونه بخور، میان وعده هم میوه بخور که افت قند نداشته باشی

6 و 7هم شام

منم مشکل افت قند دارم، علتشم عادت بدن به مصرف قند زیاد

موفق باشی عزیزم  ولی غذای بیرونو بیخیال شو خدایی  واقعا سمه  هیچکس بفکر سلامتی تو ...

کاش شما تو ی تاپیکی ک حدودا یکماه پیش بودم دعوا شد بودی سر اینک اسی شاغل بود و میگفت خانواده شوهرشو مهمونی دعوت میکنه و غذای رستورانی میده ناراحتن گفتم حق دارن غذای رستوران معلوم نیس چیه توش روغنش چنباره گوشتش مرغش 

بهم پریدن یکی ک باباش رستوران کارگره منو تکه پاره کرد چرا ب غذای رستورانی توهین میکنی انگار مقدسه 🤦‍♀️خود اسی هم حس کردم میخاد راحت باشه آشپزی نکنه گفتم پس چکاریه مهمونی دعوتشون میکنی یک‌راست رستوران ببرشون دیگ 

اینک یکی شاغله و تو جیبش پوله ک دلیل نمیشه همچی مکانیزه کنه غذاهم از بیرون شاکی هم بود ک نباید اونا ناراحت بشن 

منک گفتم من باشم نمیام هم تو تو خرج نیفتی هم من غذاهای روغنی و چرب بیرونی رو نخورم 

والا ی قرمه سبزی حتی چرب خونگی شرف داره ب بیرونی نمیدونی چ روغنی چ گوشتی اصلا چ کیفیتی جوری سرخ شده 

عزیزم بحث شما خیلی مبسوط هست  شما اول باید عادات غذایی تون رو اصلاح بفرمایید  بعد نوع رژ ...

مرسی عزیزم توضیحاتتون کامل و واضح بود خودمم حس میکنم دارم ضرر میزنم ب بدنم حتما دیگ با رعایتم بیشتر میشه ممنون عزیزم🥰

10و نیم صبحونه بخور، میان وعده هم میوه بخور که افت قند نداشته باشی 6 و 7هم شام منم مشکل افت قند دا ...

اخه شبم زود نمیخابم

فک میکنم با حذف نهار اسیب جدی ببینم

من بعد از زایمان افت قند گرفتم

بهترین کار نه فشار میاری به کبد و قلب و عروق و نه گشنگی .میوه هم خوبه البته 

اوح میوه رویادم رفت عاشق میوه ام .همیشه تویخچال میوه داریم اگه نباشه یجورایی کسل میشم.شوهرمم مثل خودم میوه خور کردم.اینجوری بگم که توفک وفامیل مشهور به میوه خورم

اخه شبم زود نمیخابم فک میکنم با حذف نهار اسیب جدی ببینم من بعد از زایمان افت قند گرفتم

هر جور صلاحته عزیزم

اما در مورد این رژیم یه سرچی بکن بعد تصمیم بگیر

کاش شما تو ی تاپیکی ک حدودا یکماه پیش بودم دعوا شد بودی سر اینک اسی شاغل بود و میگفت خانواده شوهرشو ...

آفرین دقیقا

نه نبودم تو اون تاپیک 

منم غذای خونگی خیلی دوست دارم 

هروقتم کسی دعوتم کنه بهش میگم خودتو تو زحمت ننداز ما به یه تخم مرغ ابپزم راضی هستیم .

واقعا هم همینطوره . همه اخلاق منو شوهرمو میدونن 

من خودم آنلاین شاپ دارم . کیک و دسر خونگی درست میکنم. اونقدر مراقب وسایلی که استفاده میکنم هستم بخدا شوهرم میگه تو چقدر وسواسی هستی ول کن . میگم نه اونیکه داره اینو میخوره انگار خونواده خودمه . باید سلامتیش برای منم مهم باشه . من دارم پول میگیرم . این پول باید حلال باشه

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...