2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
نه عزیزم نان سنگکی که از گندم کامل باشه نه نونای الان که سفید و مثل برفن  سنگک امروزه با ارد س ...

اتفاقا من مادرم نان تیری میپزه که از گندم خالصه 

خودش آرد‌میکنه ولی چون برای تهیع این نوع نونا نمک زیای میزنن میگم نخوره بهتره من شنیده بودم سنگک سالم ترین نونه برا همون میخورم ☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین صرفا برنج و نون خوردن اصلا باعث چاقی نمیشه ماها خیلی میخوریم ببین من خودم پنج شش قاشق نهایت مهم ...

آشپزخونه ندارن چجوری هی پول غذای بیرون میدن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
اتفاقا من مادرم نان تیری میپزه که از گندم خالصه  خودش آرد‌میکنه ولی چون برای تهیع این نوع نونا ...

اتفاقا همون نون پر نمک ۱۰۰ بار بهتر از سنگکه اگه از ارد کامل هست 

نمک فقط یکمی پف میاره و احتباس اب توی بدنتون که باعث وزن کاذب میشه و کلا یه سری نمک ها مثل نمک دریاچه ارومیه یا نمک صورتی هیمالیا یا نمک ابی سمنان ،کلی املاح و مینرال ها رو دارند که شما با مکمل های گرون قیمت به صورت غیر طبیعی باید اونا رو دریافت کنید در هنگام رژیم 

بهر حال کرب مصرفی در رژیم غذایی در واقع مهمترین رکن عدم شکست و نتیجه و سرعت کاهشتون هست 

بعد از اون اب و خواب کافی و میزان پروتیین دریافتی 

و در اخر هم زمان دادن به کبد برای چربی سوزی(یعنی از بعد از شام که دیرترین حالت ساعت ۸ باید باشه )چیزی نخورید تا فردا حداقل ساعت ۸ 

بجز چای و دمنوش و....

و همچنین چند ساعت قبل از خواب خوردنتون متوقف بشه اما بیدار باشید 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن