2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
اتفاقا همون نون پر نمک ۱۰۰ بار بهتر از سنگکه اگه از ارد کامل هست  نمک فقط یکمی پف میاره و احتب ...

بنظرتون سوپ برای شام چاق میکنه؟چ حد باید خورد؟صبونه چی من بربری دوس دارم ینی میمیرم براش اخه🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرتون سوپ برای شام چاق میکنه؟چ حد باید خورد؟صبونه چی من بربری دوس دارم ینی میمیرم براش اخه🥺

سوپ بستگی داره عزیزم چه سوپی باشه 

مثلا سوپ سبزیجات یا قارچ بدون خامه یا شیر برای وعده شام مناسب هست 

سوپ های غلات خیر برای شام مناسب نیستند

بربری هممثل سنگک هست همه اینها از ارد کاملا سفید استفاده میشه که به جای ارد میشه اسم سم رو روش گذاشت 

البته اینها برای اشخاصی که در کاهش هستند صدق میکنه شخصی که فقط نمیخواد اضافه کنه یا در تثبیت هست ،از همه چیز به قدر تعادل میتونه مصرف کنه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
روغنو چجوری حذف کردین

به راحتی،تابه گریل دارم،همه چیو توش گریل میکنم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
سوپ بستگی داره عزیزم چه سوپی باشه  مثلا سوپ سبزیجات یا قارچ بدون خامه یا شیر برای وعده شام منا ...

سوپ من فقط با جو و پوره گوجه جعفری و رب درس میکنم...ی مدت ناهار بامجون گوجه ی سینه مرغ آبپز خوردم معدم درد گرف ولی باز شرو کردم ۵قاشق برنجو میخورم ولی وزنم کم نمیشه قبل بارداری خوب بودم۵۹ بودم ولی بعد زابمان ۶۵ شدم پایینم نمیام عصبی میشم