2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
همین ک معلومه چیا داره سالادا مخصوص شبش باشه ظهراهم ۸قاشق کته کم چرب با یه سینه ی مرغ آبپز بدون روغ ...

سنگک نخور عشقم 

نون پروتیینی بخور یا نون گندم کامل نان اوران یا نون جو کامل 

سنگک ارد سفید غالبا مگه اینکه ارد کامل ببری برات جدا بزنن که بعید میدونم انجام بدن 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

شما عرق زنیان بخر بعد هر وعده غذا دوقاشق غذاخوری بخور تو یه هفته اثرشو میبینی لاغر هم میشی اشتها کاذ ...

ولی مصرف بی وقفه اش چاقی مفرط میاره مراقب باشید 

بهترین حالتش دم کرده ی زنیون هست برای اشتهای کاذب 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
شماهم باید۱۰کیلو کم کنی قبل ازدواج عجب مانکنی بودی😅 شروع کن رژیمو💪

نه بابا خودمو میکشتم چاق شم. ناهار با همکارم میگرفتیم کنارش سیب زمینی و دلستر میخوردیم چاق بشیم... بعد زایمان اول شدم ۷۲ بعد زایمان دوم ۷۵. شکمم فقط شل و افتاده است. این چند وقته سه تا از همکارا ازم پرسیدن بارداری😇 بهم برخورده باید شکمو رو آب کنم. ۲۰ ساله ورزش نکردم چه ورزشی برام خوبه؟ 

همین ک معلومه چیا داره سالادا مخصوص شبش باشه ظهراهم ۸قاشق کته کم چرب با یه سینه ی مرغ آبپز بدون روغ ...

اسی قبل رژیم چند کیلو بودی؟؟؟ و قدت چنده؟؟؟

از وقتی رژیم گرفتی چندشدی؟؟؟

یه دختر28 ساله شیطون😊
😑دلم پره بزار بحرفم خواهر  شوهرم ی دختر دایی داره لاغر لاغر یعنی با قد ۱۷۰ ۴۰ کیلوعه ب خودش م ...

من ی دوس داشتمدهمیشه لاغر بود انگل داشت اونموقع گفتم خدایا چی میشد انگلو من داشته باشم لاغر باشم😁البته بچه بودما نمیدونسم انگل چیه متاسفانه اینجام خدا برعکس گرف حرفامو انگل گرفتم ولی همچنان چاق میشم

خوشمزه به نظر میا دستورشو بده منم یاد بگیرم

فدات عزیزم

5برگ کاهو

یه دونه هویج متوسط

یه گوجه متوسط

سینه مرغ آبپز

یه قاشق ذرت پخته

سسش هم دو قاشق ماست کم چرب وآبغوره آبلیمو وفلفل قرمز وسیاه

چن برگ ریحونم گزاشتم

سنگک نخور عشقم  نون پروتیینی بخور یا نون گندم کامل نان اوران یا نون جو کامل  سنگک ارد سف ...

نان جو و سنگک رژیمی ترین نون ها هستن

اخه من سنگک دوس دارم حالا زیادم نمیخورم 

کل روز شاید سه کف دست بلکم کمتر

من ک چون زیاد از نظر مالی اوک‌ نیسیم اینجور سالادی نمیتپنم بخورم 

بعضی وقتا کجبورم گشنگی بکشم 

چون نمیتونم مثلا برم کیکی بیسکوییتی نونی چیزی بخورم

بنده ی خدا ، بنده ی آزادی ، بنده ی میهن

اسی قبل رژیم چند کیلو بودی؟؟؟ و قدت چنده؟؟؟ از وقتی رژیم گرفتی چندشدی؟؟؟

عزیزم من یک هفته است رژیمم

فردا وزن کشیمه

تو این یک هفته خیلی سبک شدم احساسمه

70بودم با قد162

انشالله میخام زیر60بشم