2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
ببخشید ولی چه حرف الکی زدی وقتی اطلاعات نداری انگل کلا بحثش جداست ولی لاغری و چاقی خیلیی به ژنتیک م ...

اطلاعات غلط شما میگی 😊هر وقت رفتی آندوسکوپی خوندی بیا بهم بگی چی خوندی 😂 نمیدونم چرا بعضی ها ب خودشون گرفتن باشه شما خوب شما ماه اوکی ؟

🎀

یعنی آب بریزم تو سویا؟ خب کجاش روغن میده؟میسوزه ک اینجوری ببین من روغن حیوانی دارم اشکال نداره یکم ...

نه نمیسوزه 

من درست میکنم 

شعله باید ملایم باشه عزیزم 

اگه حیوانی اصله چرا ولی فقط یک قاشق غذاخوری سر تخت

چادرت را بتکان ، روزی ما را بفرست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی چه حرف الکی زدی وقتی اطلاعات نداری انگل کلا بحثش جداست ولی لاغری و چاقی خیلیی به ژنتیک م ...

تجریب حسودی ؟ متاسفم واست ک انقد بی فرهنگی 

بعضی ها مثل امثال شما فک میکنن با قیافه و هیکل همه چی خوبه !

🎀

بنظرم شما تاپیک بزنید و کارهایی که کردین و عادات غذاییتون بگید لطف بزرگی میکنید

آره باید حتما اینکارو بکنم واسه خودمم یه انگیزه است .

من تو این یکسال از ۱۲۷ کیلو رسیدم به ۶۵ کیلو .

با رژیم و ورزش 

خیلی سختی کشیدم 

یمدت افسرده بودم 

ولی خداروشکر الان خوبم . دوست دارم به وزن ایده آلم برسم که ۵۰ کیلوعه بعد یه تاپیک بزنم واسه همه اونایی که ناامیدن 

آره باید حتما اینکارو بکنم واسه خودمم یه انگیزه است . من تو این یکسال از ۱۲۷ کیلو رسیدم به ۶۵ کیلو ...

حتما زود این کارو بکن چون منم منتظرم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اره مادرم گرفته دمبه رو روغن کرده ولی بو میده میترسم شوهرم بدش بیاد😖

نه بو نمیده تو غذا 

مادرشوهرمنم درست میکنه با دنبه 

یه قاشق واقعا چیزی نیست نگران نباش

واسم اصلا مهم نیستی چی گفتی چی میگی ! چون واسم ارزشی نداری ک پیام تو باز کنم 

شرط می‌بندم ،۱۴, سالت بیشتر نیست 

🎀

آره باید حتما اینکارو بکنم واسه خودمم یه انگیزه است . من تو این یکسال از ۱۲۷ کیلو رسیدم به ۶۵ کیلو ...

مگ کار راحتی بوده از ۱۲۷ ب ۶۵ رسیدن😍 عالی بودین

صبر نکنین دیگ زودتر تاپیک بزنین برا خودتونم انگیزه مضاعف میشه😁 لطفا من رو هم تگ کنین

نام کاربریم اسمیه که همسرم صدام میزنه🥰🩷
اطلاعات غلط شما میگی 😊هر وقت رفتی آندوسکوپی خوندی بیا بهم بگی چی خوندی 😂 نمیدونم چرا بعضی ها ب خود ...

من داروسازم عزیزم ادم بیسوادی نیستم 

عزیزدلم شما هنور نمیدونی اندوسکوپی واسه تشخیص بیماری های گوارشی فوقانی از جمله معدست و برای مشکلات روده ای و انگل اصلا کاربردی نداره!!!!!

اون کولونوسکوپی هست که واسه مشکلات رودست اونم نه انگل...تشخیص مشکلات و ضایعات بافتی

انگل با ازمایش مدفوع مشخص میشه که خداروشکر ما نداشتیم!

واقعا تعجب مبکنم که بعضیا با اطلاعات پایین اعتماد به نفس بالایی دارن

البته من قصد توهین و دعوا هم نداشتم فقط گفتم اطلاعاتتو ببرم بالا

در ضمن من قضاوتی نکردم و کسیو با هیکلش نسجیدم فکر کنم اول شما بودی که به لاغرا گفتی انگلی من فقط جوابتو دادم

روز خوش

💏"You & me 💕make a wonderful "We