2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست

وای از این استعداد چاقیم متنفرم 

هوا بخورم دو کیلو چاق میشم 😭

الآنم می‌خوام لاغر کنم اما نزدیک عروسیمه میترسم صورتم زشت بشه

حالم بد میشه وقتی میبینم لباس هام برام تنگ شدن

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من از اونام ک هرچی بخورم چاق نمیشم

باید خودمو بکشم تا یه گرم اضافه کنم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
اره حس خوب میگیری من الان ی هفته ست ک رژیم گرفتم خودم احساس میکنم سبک شدم خیییلی

خیلی خوبه حس سبکی و‌اعتماد بنفسش

ایشالا به هدفت برسی عزیزم😍

ای بـےخبـر از من، جا ماندہ ام از تــو 💔 بایــد چه ڪنم با دنیاے پس از تـــو...؟!🖤🥀

خوبه اندامت فقط یکم دیگه مثلا حدود۵کیلو دیگ اضاف کنی خوبی شاید قدت بلنده چنده قد و وزنت؟

ن قدم بلند نیس.

۱۶۰

۵۰

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چرا نشه عزیزم همه بدن دارن اونایی ک عین چی میخورن چاق نشن صد در صد مشکل دارن  یکی از آشنا هامو ...

شوهر و بچه های من کاملا سالمن ولی هرچی بخورن چاق نمیشن، بچه‌هام تحت نظر فوق تخصص رشدن و هرجور آزمایشی که بگی دادن و سالمن خدا رو شکر ولی لاغرن، هم ژنشو دارن، هم پرخور نیستن، هم تحرک دارن تنبل نیستن، 

نیاز به رژیم سفت و سخت نیست 

کافیه غذا تو حسسسسابی بجویی و برنج رو از وعده ی شام حذف کنی . هیچ وقت خوده وعده ی شام رو حذف نکنی و تنها وعده ی قابل حذف کردن ناهاره . 

من حجم غذای زیاد میخورم ولی انقد میجوام که کلی لاغر کردم 😀🤩