2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
من۷۰کیلوام قدمم۱۶۲ ۱۲کیلو😞

ای بابا زیادم چاق نیستی

من بدتر بودم

قد۱۶۰

وزن۷۳ بودم بهمن ماه

اصلا این بار رژیم نگرفتم

کالری شماری واقعا اعصاب ادمو خورد می‌کنه چون قبلاً تجربه شو داشتم قبلا یه بار دوازده کیلو کم کردم با کالری شماری و یه کف دست خوردن ولی دوباره همش برگشت

ولی اینبار به جای رژیم و کالری شماری سعی کردم عادتهای روتین زندگیمو تغییر بدم

خرید خونه رو به عهده گرفتم روزی یه ساعت میرم پیاده روی و خرید

آرد سفید،قندوشکز وهرچی که شکر داره حذف کردم،فست فود و غذاهای کارخونه ای و کنسروی واینارو حذف کردم

به جاش از غذا های سالم و مقوی و خوشمزه جایگزین کردم

مثلا نون سنگک به جای باگت واینا

یا بیرون باشیم کباب و جیگر به جای پیتزا و همبرگر

خیلی از کیک و شیرینی جانم وقتی دلم های تو خونه با عسل واینا درست کردم

صبحونه نهارشام سرساعت

آجیل و مغز ها خرما انجیر کشمش هرروز میخورم

درکل میخام بگم رژیم سالم خوری گرفتم ولی غذامو کم نکردم

به اندازه میخورم پرخوری نمیکنم ولی لقمه هامو نمیشمرم

هیچ سختی برام نداشته

بااین وجودتو این ۷ماهه۸کیلو کم کردم

اینم بگم کاهش وزن تدریجی خیلی عالیه هم از لحاظ روانی محدودیت نداری (چون بعد برداشتن محدودیت از نظر روانی رفتار بد حتا بدتر از قبلش میشه)

هم پایدار تره و سالمتر

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ای بابا زیادم چاق نیستی من بدتر بودم قد۱۶۰ وزن۷۳ بودم بهمن ماه اصلا این بار رژیم نگرفتم کالر ...

کل حرفات رو با جون و دل قبول دارم و میپذیرم

من کمردردم و دکترم منع کرده هرگونه تحرک و ورزش رو وپیاد روی و اینا،ازین مورد نمیتونم زیاد ب خودم فشار بیارم

ولی سالم خوری ک فرمودین منم سعیم بر همونه،انشلله بشه

ممنون دوست عزیز❤

علی کافه نمیدونم قهوه ی گلد بزن نت الان برقا خاموشه ۸۰تومن میخرم دوماه اندازمه

مرسی عزیزم

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
خب برنج یا خورش چطوری بدون روغن می پزی؟ 

برنج بدون روغن کته میکنم،مرغ و گوشت قرمز و پیاز و قارچو هر چیز سرخ کردنی دیگه رو میذارم تو تابه گریل میشه بدون روغن،تاحالا هم قیمه،قرمه،فسنجون،کباب تابه ای درست کردم،تو اینستا پیج های سالمخوری فالو کن کلی ایده غذا با دستورش هست

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
واای من همش موهام میریره نکنه مال اینه برنج نمیخورم 

مطمئن باش بخاطر برنجه،من برنجو روزی ۴ قاشق میخورم،نون سنگک روزی یک کف دست تو غذاهام دارم،در عوض روغن و شکر که بیخاصیتن حذفشون کردم،روغن طبیعی و موردنیاز بدنمو از کره بادام زمینی و مغزها میگیرم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها من وزنم خوبه فقط شکمم خیلی بزرگه

کلا استعداد شکم دارم

بنظرتون بلغمی ام؟

باید چکار کنم

غذا هم کم نمیخورم ، اما فقط شکمم خیلی بزرگه انگار حامله م در این حد

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸