2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
نه خود ۱۵ هستم

اهاا من نمیدونم قدت چقده وبی ام ای بدنت چقدر میشه ولی حتما غذات رو بخور منم ۱۸ سالمه وقدم ۱۶۶ وزنم ۴۵ خلاصه اوضام خیلی خیته همدردیم😅❤️

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهاا من نمیدونم قدت چقده وبی ام ای بدنت چقدر میشه ولی حتما غذات رو بخور منم ۱۸ سالمه وقدم ۱۶۶ وزنم ۴ ...

قدم بین ۱۶۰تا۱۶۲🥲😂

ب اون ۴۳ تا هم ک رسیدم بخاطر ورزش بود 

کلا ی مدت نمیتونم هیچی بخورم ی مدتم مث خرس میخورم ولی تاثیری نداره

خیلی ها هم هستن سالمن چاق نشدنشون و خوردن زیادشون بخاطر فعالیت بالایی+ورزش و ژن خانوادگیشون هستش ربط ...

عزیزم بهتون بر نخوره من شخص شما نبودم 

درسته ولی ۹۰ درصد بخاطر مشکل اع 

🎀

بدبختانه اش اینه که بلغمی باشی و هر چی بخوری تبدیل ب نفخ میشه 😀😀😀چون خودم اینطوری هستم هر چی میخو ...

دقیقا منم همینطورم بلغمی م

رفتم بادکش گرم ۱۵ جلسه انجام دادم شکمم خیلی بهتر شد به طور کلی سردیجاتم کامل گذاشتم کنار بعد از چند سال رژیم های سخت که اصلا یه گرم هم کم نمیکردم ۱۳ کیلو کم کردم بعدش یهو وسط درمان زد و حامله شدم نشد بقیه بادکشمو برم باید ۲۱ جلسهمیشد

تازه نصفشو خوردم😢

منم چاق بودم لاغرکردم ۲۰کیلووالان دیگه یه کیلوهم نمیام بالاسیستم بدنم عوض شدواینکه معدم کوچیک شدوکم غذامیخورم بی تاثیرنیس درکل غذاتوروبیشترمیلم کشید

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
اونایی ک میخورن چاق نمیشن مشکل روده دارن حسرت اونا رو نخور چون اونا انگل دارن 

تیروئید پر کارو تحرک زیاده و....هم ممکنه باشه

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

من ی سوال دارم اونایی ک سزارین شدن و شکمشون بزرگ شد تونستن دوباره صافش کنن؟ اگ شکن صاف بشه پوست شکم حالت چروک و شل و ول به خودش میگیره یا چروکشم رفع میشه مثل قبل بارداری میشه؟

والا من انقد شیرینی میخوردم باقلوا بی مناسبت کیک میخریدم میخوردم  دو کیلو شیرینی تو دو روز میخ ...

به تنبلی چه ربطی داشت؟

من ترکم، آذری غیرتی جدی عادی هرکیم که باهام طرف شد اغلدی،گتدی،یاتدی 😎