2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست
دکتر طب اسلامی بهم نسخه داد و واقعا تاثیر داشت برام

عزیزم لطف کن رژیمتو بزار برای ما که استفاده کنیم خواهش میکنم کلی دعاگوت میشم منم بلغم دارم

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لطف کن رژیمتو بزار برای ما که استفاده کنیم خواهش میکنم کلی دعاگوت میشم منم بلغم دارم

عزیزم رژیم من مخصوص مزاج منه ،مثلا برای من گوشت گوساله یا لوبیا سبز وچیزای سردو خشک خوب نیس ولی شاید برای شما اینا مفید باشه اول باید مزاجت مشخص بشه بعد ی دکتر یا ی متخصص بهت برنامه رژیم بده 🌹

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
عزیزم رژیم من مخصوص مزاج منه ،مثلا برای من گوشت گوساله یا لوبیا سبز وچیزای سردو خشک خوب نیس ولی شاید ...

مزاجم بلغمیه دیگه ،اگه میذاشتی کلی ثواب داشت ❤

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟

ولى من غذاهاى سبزيجات و اين چيزا رو به برنج و خورشت ترجيح ميدم، پلو خورشت خيلى زحمت داره وتكرارى شده  سالاد رو به خورشت ترجيح ميدم😅

اين پيج اطلاعات خوبى داره مثل چيزهاى ساده اى كه از خيلى وقت پيش بايد بلد بوديم… vaginismus.irr

از خودت بپرس لذت عذا خوردن مهمتره یا هیکل خوب؟

بعد اگه هیکلت خوب باشه تو زندگیت تاثیرگذار و به درد بخوره؟

وگرنه هرچی میخوای بخور

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقسیم شده عقل هست چون هیچکس علنا اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه:)
شما ها رژیم میگیرین من رژیم نگرفته مردم فکر میکنن رژیمم😐😂خود ب خود هم وزنم کم میشه حالا چ بخورم چ ...

چند کیلویی

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
اونایی ک میخورن چاق نمیشن مشکل روده دارن حسرت اونا رو نخور چون اونا انگل دارن 

خیلی ها هم هستن سالمن چاق نشدنشون و خوردن زیادشون بخاطر فعالیت بالایی+ورزش و ژن خانوادگیشون هستش ربطی ب انگل نداره و مشکل داخلی هم ندارن

۳۹تا🥲 قبلش ۴۳ بودم در عرض دوماه تقریبا اینجوری شد چن شب بودم شبا شام نمیخوردم ولی خب مال بعد از ا ...

اخیی چند سالته زیر ۱۵هستی ؟

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱