2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 59120 بازدید | 1028 پست

رژیمت اشتباهه ، همه چیز میتونی بخوری ، فقط قند و شکر و بیسکوییت اینارو حذف کن ، عسل و خرما و شیره ها یا استویا اشکال نداره، بشقاب هم تقسیم میشه، نصفش سبزیجات، یک چهارم برنج نون یا همون کربوهیدرات، و یک چهارم هم پروتیین مثل گوشت تخم مرغ و.. روغن هم روغن زیتون و روغن ارده کنجد، اتفاقا رژیم داشتن خیلی لذت بخشه کلی بدنت سالم میشه و اصلا گرسنگی نمیکشی فقط باید درست انجامش بدی من خیلی راحت ۵ کیلو کم کردم البته قصدم لاغری نبود فقط قصد سالم خوری داشتم، یه سری پیجها هم هست کلی غذا و شیرینی و کیک با مواد سالم درست میکنن که خیلیییی عالی ان

تازه نصفشو خوردم😢

اینکه خیلی خوبه ،مال من کاهو،کرفس،جوانه گندم ،انواع کلم،گوجه،بادوم درختی روغن زیتون بود تازه شبا هم ۵قاشق کنجد با پوست یا ۱۰ تا بادوم میخوردم به عنوان شام🙄🙄

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینکه خیلی خوبه ،مال من کاهو،کرفس،جوانه گندم ،انواع کلم،گوجه،بادوم درختی روغن زیتون بود تازه شبا هم ...

۱۰تا بادوم میدونی چقدر سیر نگهت میداره

اون سبزیجاتی هم ک گفتی زیاد بودن

۱۰تا بادوم میدونی چقدر سیر نگهت میداره اون سبزیجاتی هم ک گفتی زیاد بودن

نه بابا چه سیری خواهر میشد تحمل کرد ولی خداییش سیر نمیشدم،بعدش مثل نی قلیون شده بودم 😥😥

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
۱۲کیلو قدم۱۶۲ وزنم۷۰

وزن تو وزن هدف منه☹

من ۱۶۳ ام. ۹۰ کیلو بودم، از خرداد شروع کردم تازه اومدم زیر ۸۰. به ۷۰ برسم واقعاً راضی ام.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
😑خوشبحال اونایی که ژن برترن چاق نمیشن من ی قاشق اضافی میخورم شکمم از خودم جلو تر راه میره داعمل و ر ...

و منی که گفتن بارداری چاق میشی بعدگفتن بچه اوله سختی داره بعدی چاق میشی پنج سال گذشت ومن همچنان همونم بایه عالمه قرص ومکمل هم دریغ ازیه گرم اضاف کردن اما خدانکنه حرص بخورم کیلوکیلوکم میشه خاک برسرم🥲🥲🥲🥲

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود و مادرش هم برای مادرم من یقین دارم روزی دختری از نسل ماخوشبخت خواهدشد🥺🥺سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون پرپرمیزنه خدایامنکه نشد دخترام وخوشبخت کن خداجون😭😭
الان رژیمت تموم شده؟

اره کلا ۱۵ روز بود ،ولی برای پاکسازی و دفع سموم بدن و تعادل مزاج بود 

چون دفع بلغم داشتم لاغر شدم