2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58654 بازدید | 1028 پست
اره سخت ترین کار دنیا رژیمه نه کار در معدن😢خدا صبر بده

خخخ ، من از باشگاه میام عین گرگ گشنم میشه برمیدارم یه لقمه میخورم بعدش عذاب وجدان میگیرم خودمو فحش میدم 😀اینجوری اصلا دوست ندارم غذا بپزم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خخخ ، من از باشگاه میام عین گرگ گشنم میشه برمیدارم یه لقمه میخورم بعدش عذاب وجدان میگیرم خودمو فحش م ...

وای نگو ک زجر کشیده ام

باز سختیش اونجاییه ک برا شوهرت و بچت درست کنی و بوش دیوونت کنه و نتونی بخوری😭

۷۰ باید۵۸ بشم

انشالله میشی گلم 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
وای نگو ک زجر کشیده ام باز سختیش اونجاییه ک برا شوهرت و بچت درست کنی و بوش دیوونت کنه و نتونی بخوری ...

من میخورم ولی کم ، فقط شکم دارم  ، میگم تا چربی هام تازه س زود اب کنم شاید دوسالی بشه شکم آوردم ، اونم مقصر خودم بودم دخترمو شیر میدادم مثل چوب شدم بعدک ازش گرفتم آی میخوردماا  

من همشو گذاشتم کنار هیکلم با سه بچه عالیههههههه  برنج و روغن و شیرینی بای بای

واقعا ینی اصن برنج نمیخورین؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫:

رژیمت چیه استارتر؟

Տℰℒℰℕᗅشد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش  😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤غمگین تر از آنم که بگویم چرا...❤️‍🩹ما را جز کمی آرامش طلبی نیست ز دنیا ...٫: