2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58652 بازدید | 1028 پست
دقیقا شام کنترلمو از دست میدم امروز صبحونه خیلی خوب بودم  ناهار ماکارونی پختم دلم نکشید نون وپ ...

ازه عذاب وجدان بعدش دیوونت میکنه💔

حالا ناراحت نباش جگر زیادم بد نیس برا کم خونی و اینا خوبه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کامل غذاها تو بدون روغن می پزی؟ 

بله،بدون روغن و شکر،هرروز هم ۴ قاشق برنج میخورم،با وعده های اصلیم نون میخورم،بخاطر بچم باشگاه هم نمیتونم برم ،بدون ورزش کم کردم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

من خودم رژیمم ولی اصلا بهش فک نمیکنم و خودمو اذیت کنم اتفاقا ایده های رژیمی اینستا رو نگاه میکنم انجام میدم خیلی رو وزن حساس نیستم چون به نظرم لایف استایل زندگیمونو باید واسه همیشه عوض شه نه مدت کوتاهی که رژیم هستیم با همین تفکر و و رزش و کالری شماری توی چند ماه  ده کیلو لاغر کردم 

موفق باشی دوستم♥️

بله،بدون روغن و شکر،هرروز هم ۴ قاشق برنج میخورم،با وعده های اصلیم نون میخورم،بخاطر بچم باشگاه هم نمی ...

من اصن نمیتونم روغن استفاده نکنم

لامصب نمیشه حتی شده یکی دوقاشق رو باید بزنم