2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58652 بازدید | 1028 پست

واااای چه سخته خدایا درکت میکنم .متنفرم از هر چی رژیم و چاقی 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تروخدا کسی تجربه داره چی بخورم اشتهام کور بشه .تروخدا بگین 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�
لامصب کلا شب گرسنت میکنه چون همه ی کاراتو روز انجام میدی و شب وقت رسیدن ب خودته

دقیقا شام کنترلمو از دست میدم امروز صبحونه خیلی خوب بودم 

ناهار ماکارونی پختم دلم نکشید نون وپنیر وخرما خوردم 

شمام جگر پختم وتا تونستم خوردم بعدش هم همش عصبی بودم 

کلی هم میوه این وسطا خوردم 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 
استرس هرروزم زندگی نمیفهمم💔😢

الان چند کیلویی گلم

😑دلم پره بزار بحرفم خواهر  شوهرم ی دختر دایی داره لاغر لاغر یعنی با قد ۱۷۰ ۴۰ کیلوعه ب خودش م ...

حالا اینکه اونم اندامش خوب نیس حرفی نیس حق با توعه اما وضعیت انگلی دیگه چیه.اونم مث تو مشکل داره دیگه.حالا یکی مشکل چاقی یکی لاغری.چاقارو مسخره کردنی خیلی جبهه گرفتع میشه اما طفلی لاغرا

بگم من خودم نرمالم.نگی لاغره ک اینطور میگه

فقط 24 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون مراقب بچه هام باش❤💗من اسم کاربریا دقت نمیکنم اگه قبلا ازت اعلام بیزاری کردم و تو یه پیام بهت گفتم عزیزم به خودت نگیر..همچنان متنفرم ازت😁

میگن آب و دارچین و زنجبیل و یکم عسل نیم ساعت به غذا خوردن بخوری اشتهات کور میشه

حتما امتحان میکنم