2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58652 بازدید | 1028 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی بخورم سریع معده میاد بالا ..ماست بخورم کاهو .برنج نون بخورم میاد بالا معده 😥😥😥

شما عرق زنیان بخر بعد هر وعده غذا دوقاشق غذاخوری بخور تو یه هفته اثرشو میبینی لاغر هم میشی اشتها کاذب هم از بین میبره.اگر اثرشو دیدی دعام کن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
منم مدام نفخ میکنم. باید چیکار کنیم عزیزم

برای دوستمون نوشتم عرق زنیان دوقاشق غذا خوری بعد هر وعده غذا

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
منم به اونا کشیدم😂

شما هم چاقی دوست داری؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من که رژیم هستم هم نون میخورم هم برنج هم ماکارونی هم سیب زمینی خودم رو از هیچی محروم نمی کنم تازه شا ...

اره اگ کالری دریافتی و مصرفیت یکی باشه میتونی بخوری

ولی ترجیحا ظهر بخورین نون و برنج و ماکارونی رو

هیکلی دوست دارم  اون خانوما کجایین

بختیاری

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱