2777
2789
عنوان

شام رژیمی من+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 58652 بازدید | 1028 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم رژیمم اما حسرت نمی‌خورم ..چون نمیخام چاق بشم ‌‌واعتماد بنفس م پایین بیاد ..اسی ارزش ندارن اون قی ...

منم همش ب فکر استایل و اعتماد بنفس و سلامتی و این چیزام،ولی حسرته هس

شایدم ب خاطر اینه که تازه شروع کردم

خدا شما رو حفظ که عزیزم

ممنون گلم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
۱۰-۱۲کیلو💔

اسی بابا نا امید نباش

دوست من با قد ۱۶۵ وزن بالا ۱۰۰ کیلو بود، رفته دکتر رژیم بهش داده الان چند ماهه شده ۸۹ تازه، میخواد بیاد تا ۷۰ ، میگه تا عید حله منم تشویقش میکنم🤩😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وا؟؟!!!!! اصلا امکان نداره اسیای شرقی قد ما برنج نمیخورن البته مه اونا هم چاق دارن

ببین صرفا برنج و نون خوردن اصلا باعث چاقی نمیشه ماها خیلی میخوریم ببین من خودم پنج شش قاشق نهایت مهمونی باشم هشت قاشق برنج میخورم اصلا هم برام مهم نیست ناهار باشه یا شام ولی وزنم کاملا اکی هست و اصلا هم شکم و پهلو ندارم 

ولی واقعا وقتی با دیگران سفر میرم می بینم چندین برابر من برنج میخورن چندین بار بشقاب رو پر میکنن ته دیگه چرب میخورن خوب معلومه باعث چاقی میشه 

من خودم خیلی از کشورهای آسیایی شرقی رفتم کلا فرهنگ مردمش اینه که تعداد وعده های غذاشون خیلی زیاد یعنی پنج شش وعده غذا میخورن ولی هر بار خیلی کم حداقل دو وعده تو روز برنج میخورن ولی ظرف غذاشون رو نگاه می کنی اندازه چهار تا قاشق غذا تو ظرف این هم بگم یه سری کشورها هستن مردم کلا بیرون غذا میخورن و خونه هاشون آشپزخونه نداره واسه همین توریست میبینه چی میخورن اصلا هم درصد چاقیشون مثل ما نیست 

یا خدا منم لرم باورم نمیشه 😐😐😐😐😐

چهار محال و بختیاری  ؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یا خدا منم لرم باورم نمیشه 😐😐😐😐😐

چرا باورت نمیش؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱