تجربه انتقال جنین موفق با نکات طلایی
روز انتقال میگن با مثانه پر بیاین، منظورشون اینقدر نیست که بهتون فشار و درد وارد بشه، در حد دو یا نهایتا سه لیوان آب، اونم در صورتی که مطمئن باشین پزشکتون به موقع میاد.
خود انتقال هم چند دقیقه بیشتر طول نمیکشه، سعی کنین تو اون تایم ذکر بگین و قرآن بخونین و آروم باشین
در رابطه با استراحت، من موافق استراحت بعد انتقال نیستم، هم به بدنتون یهو شوک وارد میشه و هم خونرسانی به قسمتهای مختلف بدن بویژه رحم، کم میشه و شانس لانه گزینی رو کم میکنه، پس کارهای روزمرهتون رو انجام بدین فقط کار سنگین نکنین. من روز انتقال که برگشتم خونه، تمام علائم کرونا اومد سراغم، از فرداشم تب و سرفههای خیلی وحشتناک داشتم، دو روز بعد هم دخترم تب کرد و چند روزی هم از دخترم مراقبت میکردم و تو اون مدت خودم رو کلا فراموش کرده بودم و استراحت هم نداشتم، خدا خواست و جنین رو هم حفظ کرد.
واسه تغذیه، غذاهای مقوی بخورید، مغزجات هم خیلی خوبه، من انجیر و آلو و آب فراوان خوردم و دچار یبوست نشدم؛ بعضیها خوردن نشاسته، ماکارونی و لوبیاسبز رو هم توصیه میکنن مه من نشاسته و لوبیاسبز رو خوردم، کلا زیاد حساسیت به خرج ندین، هر غذایی که میلتون میکشه بخورین، با سبزیجات و میوه فراوان.
نکته دیگه اینکه اصلا به بیبی چک توجه نکنید و در روز آزمایش، بتا تیتر بدهید؛ من تمامی بیبی چکهام با برندهای مختلف حتی در زمان بالا بودن آزمایش خون، منفی بودن.
دنبال علائم نباشین، هرکی علائمش با دیگری متفاوته و یه سری هم هیچ علامتی ندارن
وقتی آزمایش بتا تیتر دادین و از مثبت بودنش مطمئن شدین، هرگز هرگز هرگز مجدد تیتر ندین، صبر کنین ۵ هفته سونو واژینال ساک و احتمالا جنین رو ببینین و ۸ هفته هم ضربان قلب رو بشنوین( گاهی تا هفته ده، یازده طول میکشه)؛ با توجه به خطاهای آزمایشگاهی فردی و دستگاهی، آزمایش بتای مجدد جهت بررسی روند تغییر بتا، فقط استرس اضافی براتون به ارمغان میاره، من این موضوع رو سر هر دو بارداری تجربه کردم ( بتاهای عجیب و غریب، دو برابر نشدن، گاها کم شدن و...) و اینقدر پشیمونم که دلم نمیخواد کسی تجربهش کنه؛ بابت پایین یا بالا بودن بتا هم اصلا نگران نباشین و عدد بتاتون رو با هیچ کس مقایسه نکنین.
توصیههای معنوی
سعی کنین وقتی تو سیکل قرار میگیرین، ارتباطتون رو با خدا و ائمه قویتر کنین، هم آرامش بیشتری پیدا میکنین، هم مطمئن باشین دعاتون مستجاب یا واستون ذخیره میشه
من به خانوم حضرت رقیه(س) متوسل شدم، ایشون با دستهای کوچیکشون گرههای بزرگی رو باز میکنن.
یه توصیه از جناب سلمان هم هست که ده روز، بعد نماز صبح یه دعای مخصوص و بعد سوره یاسین رو بخونین، قطعا حاجتروا میشین؛
زیارت عاشورا رو هم فراموش نکنین
فارغ از هر نتیجهای، خدا رو شاکر باشیم، صبور باشیم و از خودش توفیق بندگی خالصانه و قبولی تو امتحاناتش رو بخوایم
انشاالله همتون حاجتروا باشین.