2777
2789
عنوان

انتقال جنین و نکات طلایی آن

55506 بازدید | 35 پست

تجربه انتقال جنین موفق با نکات طلایی

روز انتقال میگن با مثانه پر بیاین، منظورشون اینقدر  نیست که بهتون فشار و درد وارد بشه، در حد دو یا نهایتا سه لیوان آب، اونم در صورتی که مطمئن باشین پزشکتون به موقع میاد.

خود انتقال هم چند دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه، سعی کنین تو اون تایم ذکر بگین و قرآن بخونین و آروم باشین

در رابطه با استراحت، من موافق استراحت بعد انتقال نیستم، هم به بدنتون یهو شوک وارد میشه و هم خونرسانی به قسمت‌های مختلف بدن بویژه رحم، کم میشه و شانس لانه گزینی رو کم می‌کنه، پس کارهای روزمره‌تون رو انجام بدین فقط کار سنگین نکنین. من روز انتقال که برگشتم خونه، تمام علائم کرونا اومد سراغم، از فرداشم تب و سرفه‌های خیلی وحشتناک داشتم، دو روز بعد هم دخترم تب کرد و چند روزی هم از دخترم مراقبت می‌کردم و تو اون مدت خودم رو کلا فراموش کرده بودم و استراحت هم نداشتم، خدا خواست و جنین رو هم حفظ کرد.

واسه تغذیه، غذاهای مقوی بخورید، مغزجات هم خیلی خوبه، من انجیر و آلو و آب فراوان خوردم و دچار یبوست نشدم؛ بعضی‌ها خوردن نشاسته، ماکارونی و لوبیاسبز رو هم توصیه می‌کنن مه من نشاسته و لوبیاسبز رو خوردم، کلا زیاد حساسیت به خرج ندین، هر غذایی که میلتون میکشه بخورین، با سبزیجات و میوه فراوان.

نکته دیگه اینکه اصلا به بیبی چک توجه نکنید و در روز آزمایش، بتا تیتر بدهید؛ من تمامی بیبی چک‌هام با برندهای مختلف حتی در زمان بالا بودن آزمایش خون، منفی بودن.

دنبال علائم نباشین، هرکی علائمش با دیگری متفاوته و یه سری هم هیچ علامتی ندارن

وقتی آزمایش بتا تیتر دادین و از مثبت بودنش مطمئن شدین، هرگز هرگز هرگز مجدد تیتر ندین، صبر کنین ۵ هفته سونو واژینال ساک و احتمالا جنین رو ببینین و ۸ هفته هم ضربان قلب رو بشنوین( گاهی تا هفته ده، یازده طول می‌کشه)؛ با توجه به خطاهای آزمایشگاهی فردی و دستگاهی، آزمایش بتای مجدد جهت بررسی روند تغییر بتا، فقط استرس اضافی براتون به ارمغان میاره، من این موضوع رو سر هر دو بارداری تجربه کردم ( بتاهای عجیب و غریب، دو برابر نشدن، گاها کم شدن و...) و اینقدر پشیمونم که دلم نمی‌خواد کسی تجربه‌ش کنه؛ بابت پایین یا بالا بودن بتا هم اصلا نگران نباشین و عدد بتاتون رو با هیچ کس مقایسه نکنین.

توصیه‌های معنوی

سعی کنین وقتی تو سیکل قرار می‌گیرین، ارتباطتون رو با خدا و ائمه قویتر کنین، هم آرامش بیشتری پیدا می‌کنین، هم مطمئن باشین دعاتون مستجاب یا واستون ذخیره میشه

من به خانوم حضرت رقیه(س) متوسل شدم، ایشون با دست‌های کوچیکشون گره‌های بزرگی رو باز می‌کنن.

یه توصیه از جناب سلمان هم هست که ده روز، بعد نماز صبح یه دعای مخصوص و بعد سوره یاسین رو بخونین، قطعا حاجت‌روا میشین؛

زیارت عاشورا رو هم فراموش نکنین

فارغ از هر نتیجه‌ای، خدا رو شاکر باشیم، صبور باشیم و از خودش توفیق بندگی خالصانه و قبولی تو امتحاناتش رو بخوایم

ان‌شاالله همتون حاجت‌روا باشین.

مبارکت باشه، برای دل شکسته و چشم ناامید منم دعا کن،حداقل خدا بهم آرامش بده ،قدرت فراموشی عشق مادری ...

سلامت باشی؛

چرا اینقدر نا امید آخه؟ منم شرایطم خیلی داغون بود، توکلتون به خدا، حتما معجزه‌شو نشونتون میده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما استثنا بودی عزیز انشاءالله معجزه کوچولوت در پناه خدا باشه . 

ممنون عزیزم، اتفاقا دکترم میگفت واسه خیلی‌ها بیبی چک نشون نمیده، واسه همینم روز انتقال اصرار داشت اصلا بیبی چک نزنیم

توکلت به خدا

سلامت باشی؛  چرا اینقدر نا امید آخه؟ منم شرایطم خیلی داغون بود، توکلتون به خدا، حتما معجزه‌شو ...

سلااام شیداخانم جان هستی؟ منروز11اننقالم بی بی ام منفی شد یعنی حامله نیستم😞

سلااام شیداخانم جان هستی؟ منروز11اننقالم بی بی ام منفی شد یعنی حامله نیستم😞

سلام عزیزم، الان فقط به اون فندق کوچولو فکر کن که داره تمام تلاششو واسه موندن انجام میده😍، به بیبی چک اعتماد نکن، استرس نداشته باش و توکلت به خدا باشه، ان‌شاالله بهترین رو واست رقم بزنه😘 

بله، من تمام بیبی چک‌هام منفی بودن، فقط تیتر بتام مثبت شد

خداکنه منم اینطوری باشم.ولی الان سه روزه صورت و گردنم مثل جوش دراومده و خارش داره نمیدونم چرا دفعه های قبل اینطوری نبودم