2821
2789
عنوان

پریود دردناک =/

121 بازدید | 14 پست

به شدت درد دارم نمیتونم از جام تکون بخورم 

مسافرتم نمیتونم خیلی بخوابم 

چه کنم راه حلی دارین؟ 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم هم مسافرتم الان هم یساعت پیش پریود، دارم از درد میمیرم/: اصن بدنمم میلرزه

منم الان خوابن گفتم قرصی دارویی چیزی اگه هست 

برم بخرم زود برگردم تا خوابن =/

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

من مسکن میخورم. استراحت میکنم. کیسه اب گرم میذارم. 😭

آدم تو خونه خودش راحت تره من اینجا معذبم نمیدونم چه کنم 

نبات رو بزارتوظرف روحی روحرارت کم بزار خودبه خود بازبشه وقتی قشنگ بازشد ابجوش بریزتوش بعدبخور خیلی ت ...

ممنون حتما این کارو میکنم 

حتما مسکن بخور اروم میشی

من راضیم دلدرد و کمردرد بکشم ولی بر من یه حالت بدیه نمیتونم توصیفش کنم

حس شدید دفع دارم همون ساعتی که پریود میشم ولی درصورتی که دستشویی ندارم شکمم نفخ میکنع و سفت سفت میشع و از درد میمیرم میرم دستشویی گریع میکنم چون دسشویی ندارم که بیاد فقط حیثس دفع با درد فجیع و وحشتناک

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈
حتما مسکن بخور اروم میشی من راضیم دلدرد و کمردرد بکشم ولی بر من یه حالت بدیه نمیتونم توصیفش کنم حس ...

وای ت از من بدتری که =(

وای ت از من بدتری که =(

اره😔

به سمت بیکران‌و فراتر از آن✨                                                   زنانی که پای دویدنشان را بریده اند دخترانی به دنیا می اوردند که بالی برای پرواز دارند🧚🏼‍♀️                                                             غروب های زیبا ...نیازمند اسمان های ابری هستند🪐🌤                   به زودی میام تاپیک موفقیتامو‌‌میزنم🌈