2777
2789
عنوان

کمی حرف دل...💔💔

129 بازدید | 5 پست

روزی از روزهای زیبای خدا  تو در سر راه من قرار گرفتی وقتی میگویم زیبا به همین دلیل است که آن روز با وجود تو خیلی برایم زیبا شد،ان روز با وجود تو شد یک روز خاص ....

از آن روز به بعد هر روزم بهتر از دیروز میشد چون حالا دیگر تو شده بودی تمام شب وروزهای من ..‌.

هر ساعتم هر دقیقه هر ثانیه  دوست داشتنی تر می‌شدی کم کم به جایی رسیدم که برام شدی تمام زندگی 

چه زندگی قشنگی چه زندگی لذت بخشی چه زندگی آرامش بخشی آخ که چه روزایی بود حتی نمیتوانم حسم را از اون روزهای زیبا توصیف کنم ....

هر کلمه هر جمله هر سخنت انگار جانی دوباره به من میداد هیچوقت دوست نداشتم حرفایت تمامی داشته باشد ...آخ که گفتم تمامی چقدر سخت است 

دیگر نبودنت در  لحظه های زندگیم 

چقدر سخت است نبودنت در هر روز و شبم ....

واما بلاخره رفتنی شدی مرا در همان حال و هوای خوب تنها گذاشتی و رفتی بی آنکه با خودت فکر کنی بعد از تو چه به حال شب وروزهایم می آید

رفتی ورفتی ....

و من هنوز سردرگمم در هر لحظه از شب وروزهایم 

و فقط از تو همان حرفای نابت به یادگار مانده که فقط باخودم مرورشان میکنم آخر مرورشان هم مثل وجودت زیباست ....

https://abzarek.ir/service-p/msg/800328

هععییییی خیلییییی دلم گرفته قول دادم اگه این مشکلم حل بشه دیگه از خدا نخوام که اون برگرده فقط فردا مشکلم حل بشه اگه حل نشه هم دوباره پیش اون خوار میشم و هم خیلی بد میشه برام 😭😭😭😭😭😫😫😫😭

با کلمه ب کلمه ش شکستم   

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

هععییییی خیلییییی دلم گرفته قول دادم اگه این مشکلم حل بشه دیگه از خدا نخوام که اون برگرده فقط فردا م ...

عزیزدلم ایشالا مشکلت حل بشه گلم 

امیدت به خدا باشه 💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/800328
ما آدم های معمولی  وقتی یکیو دوست داریم  آنقدر دوستش داریم که یادمون میره اون دوستمون ن ...

خدا نیاره اون روز رو ک اون آدم همسرت باشه

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣