2821
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 68 پست
خانمي همسرم ميگه همونطور كه تست ميزنه قوانين هم مرور كنه ريلكس باشه استرس نداشته باشه .... محيط خونه ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. منظورشون قوانین خاصه؟ همسر من ۷صبح تا ۹ شب میرخ کتابخونه واسه درس خوندن. وگرنه با بچه یه ساله اصلا نمیشه مدارا کرد و سکوت کرد

مرسي خوشگلم ان شاءالله همسرامون همكار بشن 😉 همه بچه هاي اون گروه پس انداز تقريبا از شرايطم خبر دارن ...

آخی انشالله انشالله❤❤❤

انشالله با توکل به خدای مهربون همه کسایی که زحمت میکشن نتیجه زحماتشونو بگیرن.

نگران نباش گلم روزای سختتون دیگه تموم شدن، انشالله به همین زودیا اس ام اس میاد و با خوشحالی میای توی گروه و اعلام میکنی. انشالله همسرت انقدر کارش رونق میگیره که به همه چیز میرسین و  حسابی لذت میبرین از تلاشهایی که کردین🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسي خوشگلم ان شاءالله همسرامون همكار بشن 😉 همه بچه هاي اون گروه پس انداز تقريبا از شرايطم خبر دارن ...

همسر منم کلی جزوه دست نویس و نکته داره که همونا رو میخونه. واقعا شاید هیچکس نتونه درک کنه چقققدر این مسیر سخت و پر استرسه. الهی که ختم به خیر بشه

ممنونم از راهنماییت عزیزم. منظورشون قوانین خاصه؟ همسر من ۷صبح تا ۹ شب میرخ کتابخونه واسه درس خوندن. ...

نه گلم چيز خاصي نداره تا الان همه چيزهاي مهمه خوندن حتما ان شاءالله موفق باشن

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

آره گلم بلاخره اومد خداروشكر  كلي استرس كشيديم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
وای خدارو شکررررر خیلی خوشحال شدم عزیزم. امیدوارم همیشه موفق باشین

قربونت عزيزم... همسر شما امتحانشو خوب داد؟

خب تبريك خانوم 😊

كانون قبول شدن؟ همسر من كارآموزي ميره

از حسو حالت بگو 

خيلي عاليه ... خداروشكر ... خيلي همت كردن واقعا

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز