2821
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 68 پست
از حسو حالت بگو 

وای نگم برات😊😊😊

روز اول انگار تو شوک بودم. ده بار سایتو چک کردم که مبادا اشتباهی شده باشه ولی خدارو هزار مرتبه شکر قبول شد. خیلی خیلی حس خوبیه. یه آرامش عمیق و عجیبی دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسر شما هم کانونه؟ تو کارآموزی میتونن پرونده هم بگیرن و درآمد داشته باشن؟

نه مركز ... تو مركز اره ميتونن تو كانون فكر كنم چند ماه بايد كار كنن بعد اون فعال ميشن .... ولي مركز خيلي سخت گرفتن مصاحبه داشت ولي كانون راحتتره مصاحبه نداره

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
نه مركز ... تو مركز اره ميتونن تو كانون فكر كنم چند ماه بايد كار كنن بعد اون فعال ميشن .... ولي مركز ...

اره شنیدم مرکز یه مصاحبه سخت داره. کانونم بعد از کارآموزی یه آزمون اختبار داره. الهی که همسرت همیشه موفق باشه و لذتشو ببرین. من واقعا درک میکنم چه راه سختی رو رفتین

ما هم ١٨ماه كار اموزي داريم بعدامتحان اختبار ... سال گذشته خيلي طول دادن تا جوابها بياد خيلي اذيت شديم كلي مرحله رد كرديم واقعا با دوتا بچه خيلي سخت بود الانم سخته جا نيوفتادم تازه اول راهيم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

گزينش هم داشتن .... ان شاءالله هر چي خير براتون پيش بياد ان شاءالله هميشه دلتون شاد باشه لبتون خندان

ما هم ١٨ماه كار اموزي داريم بعدامتحان اختبار ... سال گذشته خيلي طول دادن تا جوابها بياد خيلي اذيت شد ...

عه من فکر میکردم مرکز اختبار نداره. وای وای وای نگو از سختیش.

من تا سه روز قبل از زایمانم رفتم سرکار، پسرم یه ماهه شد دوباره رفتم سرکار. چه روزای سختی بود واقعا.

الهی که هرروز اوضاع کار همسرت از دیروزش بهتر باشه. الهی که غرق آسایش و آرامش بشین و دیگه روز سخت نداشته باشین❤

عه من فکر میکردم مرکز اختبار نداره. وای وای وای نگو از سختیش. من تا سه روز قبل از زایمانم رفتم سرکا ...

مرسي گلم چه روزهايي از شدت فشار روحي و اقتصادي يه كنج مينشستم ارومو بيصدا گريه ميكردم تا همسرم نبينه روحيشو نبازه واي خدا روزهاي بيپولي بره ديگه نياد واقعا مديريتش برام خيلي سخت بود الانم دارم مديريت ميكنم به سختي ان شاءالله دستو بال همه باز بشه ان شاءالله رزقو روزي همه زياد باشه ما هم جون بگيريم واقعا چند ساله نتونستم راحت خرج كنم همش حساب كتاب كردم  

مرسي گلم چه روزهايي از شدت فشار روحي و اقتصادي يه كنج مينشستم ارومو بيصدا گريه ميكردم تا همسرم نبينه ...

واقعا با همه وجودم درکت میکنم و تمام اون لحظاتو منم تجربه کردم. انشالله خدا روزی همه رو زیاد کنه و بهش برکت بده. همچنین برای ماها🌹

مرسي گلم چه روزهايي از شدت فشار روحي و اقتصادي يه كنج مينشستم ارومو بيصدا گريه ميكردم تا همسرم نبينه ...

سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده مزاحمت میشم یه سوال دارم. از قبولی تا شروع کارآموزی همسرت چقدر طول کشید؟

همسر من کانون قبول شده و دوست داره همینجا ادامه بده اما میگن ممکنه دو سالم طول بکشه تا کارآموزیش شروع بشه. مطمعنه که مرکز قبول میشه، میخوایم بدونیم شرایط مرکز چجوریه

سلام عزیزم خوبی؟ شرمنده مزاحمت میشم یه سوال دارم. از قبولی تا شروع کارآموزی همسرت چقدر طول کشید؟ هم ...

سلام به روي ماهت .... عزيزم اينهارو تقريبي بهت ميگم باز از همسرم سوال ميكنم ببين گلم ارديبهشت امتحان داد اخراي شهريور ١٤٠١جواب قبوليش اومد پارسال همين موقع ها و مرداد امسال جواب شهري كه قبول شده اومد الانم شهريور١٤٠٢ تازه كار آموزيش شروع شده ولي هنوز به پول نرسيديم پروسه ي زمانبري هست ... هردو خوبه ... ببينيد كدوم به شرايطتون ميخوره ... ان شاءالله هرچي خيره همون براتون پيش بياد ....🤲

سلام گلم خوبي؟ خوشي؟ اوضاع چطوره؟ همه چي خوب پيش ميره؟ كارآموزي شرو شد؟ انتخاب شهر كردين؟

سلام گلم خوبي؟ خوشي؟ اوضاع چطوره؟ همه چي خوب پيش ميره؟ كارآموزي شرو شد؟ انتخاب شهر كردين؟

سلام عزیز دلم حالت چطوره؟ همیشه پستاتو تو تاپیک میخونم و از انرژی مثبتت لذت میبرم. راستش هنوز کارآموزی شروع نشده و منتظریم. همسر من کانون رو انتخاب کرده که ادامه بده و قبل از کارآموزی یه دوره دو ماهه دارن که احتمالا به زودی اون شروع میشه. اوضاع و احوال شما چطوره؟ کارآموزی همسرت شروع شده؟ راضی هست از شرایط؟