2821
2789
عنوان

کم آوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 68 پست
بنظرتون اشتباه کردم که قبول کردم درسش رو بخونه؟

سلام عزيزم نه شرايط منم دقيقا مثل تو هست اما بدتر من با دوتا بچه همسرم وكالت خوند با شرايط خيلي سخت اما قبول شد اگه دوست داشتي بگو مفصل برات تعريف كنم خوشحالم يكي مثل خودم تو گروه هست البته هنوز بيكاره كاراموزيش شرو نشده همسرت خيلي حمايت ميخواد راه سختي رو در پيش داريد همتون ما هم داريم روزهاي خيلي سختي رو ميگذرونيم هم از لحاظ روحي هم مالي خدايا خودت كمك كن الهي به توكل نام اعظمت

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام عزيزم نه شرايط منم دقيقا مثل تو هست اما بدتر من با دوتا بچه همسرم وكالت خوند با شرايط خيلي سخت ...

سلام عزیزم‌. چقدر خوشحالم که  میتونی درکم کنی. ممنون میشم برام بیشتر تعریف کنی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم همسر شما کی قبول شدن که هنوز کارآموزیشون شروع نشده؟

سلام گلم سال ١٤٠١امتحان داده الان يكسال ميشه انقد طولش دادن كه بهت نگم چقد سخته دقيقا همسر منم شركت كار ميكرد اومد بيرون خوند بكوب خوندا يعني سر كار هم ميرفت از كار ميومد ميخوند من حامله شدم بچه ي دوممو باز خوند پشت در اتاق عمل خوند تلويزيون تعطيل بيرون تعطيل عيد خونه موند خوند اخراش فقط تست ميزد نه بيرون ميرفتيم نه مسافرتي همه چي تعطيل الان چندساله من دارم حمايتش ميكنم به حرف اسونه به عمل خيليييييييي سخته اشك تو چشمام جم ميشه ياد سختيايي كه خودش كشيد ميوفتم حالا ماها بماند بچه ها در اتاقشو ميزدن بابا بيا با ما بازي كن مجبور بود درسو ول كنه باهاشون بازي كنه بعد خوابيدن تا خود صب مينشست درس ميخوند اخراش نميخوابيد الان فقط منتظر شروع كاراموزيش هستيم ادمو دق ميدن تا جوابارو دونه به دونه بگن خيلي طول ميدن انقد كه همسرم از اعصابش زده به دستش و از لحاظ مالي فعلا اوكي نيستيم كلا بعد از هر سختي اسونيه ان شاءالله خدايا خودت به همه كمك كنه راهي باز كن كار همسر منم جور بشه برامون دعا كن كه روزهاي خيلي سختيو داريم ميگذرونيم با دوتا بچه كوچيك  

سوالي داشتي در خدمتم عزيزم

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام گلم سال ١٤٠١امتحان داده الان يكسال ميشه انقد طولش دادن كه بهت نگم چقد سخته دقيقا همسر منم شركت ...

با همه وجودم درکت میکنم. خیلی سخته. انشالا خیلی زود همسرت کارآموزیش شروع میشه و مشغول به کار میشه.

واقعا میفهمم اینکه میگی خودشون خیلی اذیت میشن یعنی چی. خیلی نگرانم همسرم قبول نشه. الان حدود یه ماه مونده به آزمون و دیگه فقط داره تست میزنه. میشه خواهش کنم دعا کنی قبول شه؟ راستی میانگین درصدایی که همسرتون زد و قبول شد چند بود؟

سلام گلم سال ١٤٠١امتحان داده الان يكسال ميشه انقد طولش دادن كه بهت نگم چقد سخته دقيقا همسر منم شركت ...

میدونی تو شرایط من چی سخته؟ اینکه هیچکس خبر نداره الان یه سال و نیمه همسر من بیکاره و داره درس مبخونه. من باردار بودم تا سه روز قبل زایمانم رفتم سرکار، پسرمم دنیا اومد از یه ماهگیش برگشتم سرکار که همسرم بتونه درس بخونه.

این یه ماهی که مونده به آزمون استرس امونمو داره میبره اما اصلا به روی خودم نمیارم. تمام نگرانیا رو ریختم تو خودم ولی واقعا کم آوردم

خانمم موقع اذان براي همسرت دعا كردم ان شاءالله نتيجه ي زحمتهاشو ميبينه و به بركت وجود گل پسرت حتما خدا نگاه ويژه به شما ميكنه به حق امام حسين ان شاءالله نتيجه ميگيره ... درصداش ٣٠-٤٠درصد زده بود بار اول قبول شد شش ترمه درس خوند همون موقع هم قبول شد دومين ليسانسشه .... 

میدونی تو شرایط من چی سخته؟ اینکه هیچکس خبر نداره الان یه سال و نیمه همسر من بیکاره و داره درس مبخون ...

دقيقا منم مثل شما هستم اصلا هيچكس جز خانواده ها نميدونن كه سركار نميره ... قبولي رو ميدونن همش ميپرسن چي شد چي شد...😐 اما توكل به خدا تا اينجا روسونديم ببينيم بعدش چي پيش مياد شما از كدوم شهر هستين؟؟؟

خانمم موقع اذان براي همسرت دعا كردم ان شاءالله نتيجه ي زحمتهاشو ميبينه و به بركت وجود گل پسرت حتما خ ...

یدنیا ازت ممنونم انشالله اوضاع شما هم به بهترین شکل ممکن درست میشه و از این به بعد تو رفاه و آرامش زندگی میکنین عزیزم

دقيقا منم مثل شما هستم اصلا هيچكس جز خانواده ها نميدونن كه سركار نميره ... قبولي رو ميدونن همش ميپرس ...

آخی چقدر مثل همیم. شما خودت شاغلی؟ من قزوینم عزیزم. شما چطور؟

آخی چقدر مثل همیم. شما خودت شاغلی؟ من قزوینم عزیزم. شما چطور؟

قبلا ميفرفتم سركار بچه هام به دنيا اومدن اومدم بيرون چون يكي سه سالست يكي يك ساله هيچكس نيست نگه داره وگرنه تو اين شرايط از خدام بود برم سركار .... من رشت... ان شاءالله بياي بگي همسرت قبول شده  فقط حمايتش كن اميد بده بهش تا ببينيم خدا چه سرنوشني براي ما رقم ميزنه ان شاءالله كه خيره

قبلا ميفرفتم سركار بچه هام به دنيا اومدن اومدم بيرون چون يكي سه سالست يكي يك ساله هيچكس نيست نگه دار ...

خدا کوچولوهاتو حفظ کنه. پدر مادرم رشت هستن، زیاد رشت میام. امیدوارم روزای سختتون خیلی زود تموم شه. ممنون که وقت گذاشتی و برام نوشتی امروز خیلی ناراحت بودم انگار از طرف خدا اومدی و تو تاپیکی که ۱۰ ماه پیش زدم برام نوشتی. واقعا ازت ممنونم عزیزم❤

خوشحال میشم هروقت به امید خدا کارآموزی همسرت شروع شد همینجا بهم بگی و منو تو خوشحالیت سهیم کنی.

ممنون میشم برامون دعا کنی🌹

خدا کوچولوهاتو حفظ کنه. پدر مادرم رشت هستن، زیاد رشت میام. امیدوارم روزای سختتون خیلی زود تموم شه. م ...

مرسي خوشگلم ان شاءالله همسرامون همكار بشن 😉 همه بچه هاي اون گروه پس انداز تقريبا از شرايطم خبر دارن اما بازش نكردم همه منتظرم بگم اس ام اس اومده🤭😬واقعا چشممون خشك شد به اس ام اس براي اكثرا اومده يه تعدا كم موندن هزارتا فكرو خيال ميكنيم بخدا همسرم از لحاظ روحي خيلي داغونه هيچكس درك نميكنه چقدسخته منتظر موندن انتظار چقد سخته... همسر منم ميخواست از كار بيرون بياد دوماه فك كرد كلي مشورت گرفت گفت اين فرصت طلايي زندگيمه بايد به نحو احسن استفاده كنم خلاصه بكوب خوند نه كلاس رفت نه كتاب انچناني تهيه كرد ميگه فقط عميق خوندم نكته نوشت بعد دوباره مرور كردبعد فقط تست زد .... واقعا مطالبشون سخته تمركز ميخواد ان شاءالله همه موفق باشن رزقو روزيشون زياد باشه از اسمون براشون پول بباره براي شما و من هم اينطور باشه سوالي داشتي در خدمتم نگران نباش بسپارش به خدا 

خانمي همسرم ميگه همونطور كه تست ميزنه قوانين هم مرور كنه ريلكس باشه استرس نداشته باشه .... محيط خونه رو براش آروم نگه دار واقعا سخته با بچه 😑 واسه من كه الان يادم مياد خندم ميگيره چه بلاهايي سرم اومد تا اينارو ساكت نگه دارم🤭 خدايا خودت از دل همه خبر داري بهترين سرنوشت رو برامون رقم بزن خدايا بي نهايت شكرت شكر شكر