2777
2789
عنوان

کیا بچهاشون رفلاکس آارژیک داره ؟

86 بازدید | 14 پست

پسرم خیلی بالا میاره ۳ماه ونیمشه ولی وزنش خوبه بالای ۷کیلو بنظرتون دارومصرف کنه ؟۲هفته نکسیوم خورد بهترکه نشد بدترشد ولی خداروشکر آرومه ...خوب میشه یعنی خیلی گریه میکنم براش

من دوتا بچه داشتم یکی بالا میورد 

یکی نه 

اونی که بالا میورد هم شیر خوب میخورد هم وزنش اضافه میشد و تپل بود دارو اصلا بهش ندادم بعد یکسالم خوب شد 

بعد غذا خوردنم خیلی کمتر شد بعد ۶ ماه 

ولی اونی که پنهان بود وزن اضافه نمیکرد دارو دادم بازم اثری ندیدم 😬

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه. پسر منم شروع کرد وزن کم کردن که دارو دادم. هنوزم که دو سالشه نمی تونه شیر بخوره. ولی با بقیه محصولات لبنی سازگار شده شکرخدا

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃

شرایط رفلاکس رو خیلی خوب رعایت کن فقط به وزن نیست اسد معده میتونه دریچه ورودی معده رو آسیب بزنه حتما رژیمت رو رعایت کن، حالا یه داری سبک بگیره بد نیست امپرازول رو خیلیا جواب میده

من دوتا بچه داشتم یکی بالا میورد  یکی نه  اونی که بالا میورد هم شیر خوب میخورد هم وزنش ا ...

دکترا میگن وزنش خوب باشه دارو نمیخاد آخه انگار آلرژیم داره هی صورتشومیخارونه و اینکه یه بار تخم مرغ خوردم یا نمیدونم از فلفل سیاه بود یه ذره پاهاش اگزما زد ترسیدم دیگه خیلی چیزا نمیخورم

سعی کن آروغش بگیری سرش بالاتر از بدنش باشه بعد شیر بیست دقیقه سرپا تو بغلت نگه داری با شروع غذای کم ...

از آلرژیش بیشترمیترسم نکنه هیچوقت گوجه و تخم مرغ و لبنیات اینا بخورم خودم نمیخورم دو لقمه تخم مرغ خوردم پاهاش یه کوچولو اگزما زد

شرایط رفلاکس رو خیلی خوب رعایت کن فقط به وزن نیست اسد معده میتونه دریچه ورودی معده رو آسیب بزنه حتما ...

اس امپرازول دادم یبوست گرفت از دلدرد میپیچید به خودش

نگران نباش کم کم خوب میشه

ان شالله خدا به همه نی نی ها سلامتی بده الان پسرم ۳ماه ونیمشه لب به لبنیات نزدم تخم مرغم ۱بار خوردم میترسم بخورم بدش حالش نمیدونم چجوری و از کی شروع کنم به خوردن لبنیات و تخم مرغ وگوجه اینا