2777
2789
عنوان

دختره عقب افتادس هی تاپیک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 96 پست
من برا خودش میگم وقتشو برا چیز دیگه بذاره شاید ثمر داد

خب شاید علاقه اش تو این کاره 

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنگ بودنش به ما ربطی نداره

خیلیا همینطورن من دوست خودم میخوند ولی استرسی بود هی میفتاد بهش بگم خنگ خو مشکل داشت

خیلی از این موارد هست طرف ۵ ۶ سال پشت کنکوره نمیشه بگی خنگن که

گمشده در رویا...❤
تلاش خیلی زیباست، ادمی که تلاش نمیکنه و تلاش کردن و دوست نداره، ادمه بخیلیه، دخالت نکنید تو کار مردم ...

خدایی بعد چندین سال نتونسته یعنی باز باید این راه رو ادامه بده؟؟

شاید اصلا قرار نیست بتونه؟

یه دختری هی ازمون میده قبول هم نمیشه هی میاد ژست میگیره چیکار کنم چرا خدا کمک نمیکنه 

:///

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
خب چیکار کنه وقتی به اون شغل نیاز داره مجبوره دوباره تلاش کنه

خب شما برا اینکه ناامید نشه و فقط الکی کتاب دستش نگیره در حالی که افکار منفی مخشو داره میخوره  چه نصیحتیش میکنی؟

خب شما برا اینکه ناامید نشه و فقط الکی کتاب دستش نگیره در حالی که افکار منفی مخشو داره میخوره  ...

بره مشاوره تحصیلی با برنامه درس بخونه انشالله قبول میشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱