2777
2789
عنوان

دختره عقب افتادس هی تاپیک میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1857 بازدید | 96 پست

مگه سایت ارث پدریته دلش میخواد تاپیک بزنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ناراحت میشی من میگم مسیرش رو عوض کنه بره پی یه کار دیگه 

چ کاری ؟ کارنیست برا یه زن کار دولتی بهترینه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

برادر منم انقد درس خوند همش مصاحبه رد میشد 

تا بلاخره استخدام غیر رسمی شد 

اونجا اذیتش میکردن 

دوباره تلاش کرد امسال تو سن ۳۱ سالگی بلاخره قبول شد آزمون استخدامی 

باید تا آخر تلاش کرد نباید ناامید شد 

خدایا شکرت 

بیخیال تو کار بقیه دخالت نکنید

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

یکاری بکن

یه کاغذ بردار

کل صفحه رو بنویس به من چه

درمان میشی😁

اگر له دوای مردنیشم دوباره زیندو ببمه‌وه.                          بی گومان حز ده‌که‌م دیسان هر کورد بم.                             نیشتمانیشم... کوردستان.                                              من دلداری کوردستانم ❤️🙂
خب وقتی چند سال داره تلاش میکنه ولی هیچ اتفاقی نیفتاده یعنی عقب افتاده نیست

معلومه که نه چون تو این آزمونا پارتی بازی زیاد میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به تو چه ربطی داره بی تربیت حسود. سرت تو کار خودت باشه دفعه آخرت باشه که میگی یکی سی رو  رد کرده..تا حالا تو دهنی نخوردی که اینقدر وقیح و گستاخی چیکار با مردم داری اون موفق میشه اما تو چی سرت تو کار خودت نیس

..