2777
2789
عنوان

سفر به شهرکرد

7657 بازدید | 20 پست

سلام دوستان. قراره سفری به اصفهان داشته باشم میخوام یه روزه صبح زود برم شهرکرد و شب برگردم.خانوم هستم.شنیدم شهرکرد طبیعت زیبایی داره. باتوجه به اینکه خانوم و تنها هستم سفر به خود شهر رو توصیه میکنید چون نمیتونم به تنهایی به اطرافش برم.جاهایی که قابل رفتن هستن رو ممنون میشم بگید؟ و اینکه سوغاتشون چیه؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

حتما برو ولی بجای اصفهان برو سمت شهرکرد و کوهرنگ و سامان واقعا بهشته کمپ عشایر ی کوهرنگ برو عاشقش میشی😍سرسبز و عالی

من دو هفته پیش رفتم

گـرگ، گرگ میزاید و گوسـفند،گوسفند..   فقط انـسان است که گاهی گـرگ میزاید و گاهی گوسـفند . . .
رفتینگ شهرکرد (شهر سامان) رو حتما حتما برو که عالیه  چندتا آبشار خوشگل هم داره که اگه بتونی بر ...

با این حساب نمیتونم برم. چون با شرایطم امکانش نیست. فقط داخل شهر رو میتونم برم

سلام 

خود شهر شهرکرد به تنهایی جای تفریحی خاصی نداره اما اطرافش پره از جاهای دیدنی و طبیعی و بکر و عالی با آب و هوای عالی

سوغات هم کشک و قارا ، رب انار ، گردو بادام، گز اصل بلداجی ، انواع صنایع دستی 

حتما برو ولی بجای اصفهان برو سمت شهرکرد و کوهرنگ و سامان واقعا بهشته کمپ عشایر ی کوهرنگ برو عاشقش می ...

منزل یکی از دوستانم تو اصفهان اقامت دارم. میخواستم به یه شهر نزدیکی که اطراف اصفهان باشه برم. یه روزه برم بیام چون خود اصفهان رو گشتم قبلا.

منزل یکی از دوستانم تو اصفهان اقامت دارم. میخواستم به یه شهر نزدیکی که اطراف اصفهان باشه برم. یه روز ...

خوانسار و گلپایگانم قشنگه

گـرگ، گرگ میزاید و گوسـفند،گوسفند..   فقط انـسان است که گاهی گـرگ میزاید و گاهی گوسـفند . . .
کوهرنگ و سامان برو  پیرغار شهرستان فارسون هم عالیه اسم روستاش یادم نمیاد

مرسی. راستش اگر تنها نبودم حتما میرفتم. من سوالم بیشتر در مورد سفر تنها به شهرکرده. جاهایی که دوستان میگن رو به تنهایی نمیشه رفت فک کنم و یا حداقل یک روزه

من هم اتاقی شهرکردی داشتم و رفتم، 

توی شهر زیاد جای گشتن نداره، یکی دوتا پارک ن و کافه و رستوران

بیشتر جاذبه های طبیعی داره خارج شهر، ولی اگه بتونی یه دوری به شهر سامان بزنی خوبه؟ خودت ماشین داری؟ یه ربع تا شهرکرد فاصله داره،

آهان قلعه چالشتر هم قشنگه، فروشگاه سوغات هم داره

بعد سوغات هم گردو و بادام و کشمش و شیره، نبات و پولکی، کشک و قارای محلی، سبزی های کوهی، موسیر الان فصل شه، نان کاکلی،

گلیم، نمد،