2777
2789
عنوان

بچه ها ثبت نام غذای امام رضا چطوریه

2337 بازدید | 30 پست

۲۰ میریم مشهد انگار میشه ثبت نام کرد برای غذای حرم نمی‌دونید چجوریه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

نرم افزار رضوان رو نصب کن تو حرم کد میلتو وارد کن

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید تو یه برنامه ثبت نام کنی خیلییی شلوغه صبح ها زود برو که ناهار یا شام باز باشه زودم تموم میشه 

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!

برنامه رضوان رو نصب کن

هر روز باید ثبت نام کنی چون شلوغه 

ما امسال رفتیم کل خانوادمون هر روز ثبت نام می‌کردیم بالاخره اسممون دراومد ۳ تا غذا گرفتیم ( ۳ تا غذاش اندازه ۶ تا بود)😁

کاربری دست دو نفره

برنامه نسیم رضوان رو نصب کن ثبت نام کن

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

اسم برنامش هم نسیم رضوان با کد ملی هر شخص فقط یکبار میشه 

اگر فابریکی و عمل زیبایی انجام ندادی 《تو زیبایی》اگر عمل زیبایی انجام دادی و انتخاب خودت رو کردی 《تو زیبایی》نزار این کلمات اشتباه تعریف و تایید کننده 《تو》 باشن!!

ول کن تو رو خدا

تو که دستت به دهنت میرسه برای چی اینقدر مهمه این ژتون غذاها

غذای امام رضا باید برسه به دست مستحقش و اونی که گرسنه است. نه آدمهای دارا که میرن زیارت و پول هم دارن غذا و اسکان فراهم کنند.

البته میدونم الان ی عده ای میان میگن تبرکه و این حرفها! 

ولی حقیقتا من قبول ندارم این حرف رو. 

ول کن تو رو خدا تو که دستت به دهنت میرسه برای چی اینقدر مهمه این ژتون غذاها غذای امام رضا باید برس ...

وااای مزه ی بهشششت میده.ی بار امتحان کن.....الاوه بر تبرک بودنش.....آقا خداروشکر ثروتمنده😍ب فقرا هم زیااد کمک میکنه....

خدایا شکرت💐🙏