2777
2789

قبل از اینکه حرفی رو به دیگری بزنی 🦋

اول به خودت بزن

اگه دیدی دردت امد ساکت شو...

تا وقتی حرف نزدی خودت ارباب خودت هستی وقتی حرف زدی دیگه حرفات ارباب توست🦋

نخیر بعضیا بدون فکر حرفایی میزنن که تا ته قلبت آتیش میگیره 

مثل من که در به در دنبال کلاس و درمان پسرم که لکنت داره اونوقت مادرشوهرم برگشت گفت علت لکنتش تویی

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره

👌👌👌

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخیر بعضیا بدون فکر حرفایی میزنن که تا ته قلبت آتیش میگیره  مثل من که در به در دنبال کلاس و در ...

میخواستی بگی تو که ببند 😐😐😐😐

👑از قضـاوتـ مـردم دلـگـیـر نـشـو،مـهـم تـویـی مـهـم خـودتـی کـه مـیـفـهـمـی دارن اشـتـبـاه مـیـکنـن مـهـم ایـنـه کـه الـان مـیـفـهـمـی کـی لـیـاقـتـ تـو رو داره ایـنـکـه مـیـفـهـمـی نـبـایـد بـرای هـمـه از خـودتـ مـایـه بـذاری از بـرداشـتـ مـردم نـتـرس…🥀🙃                                          
میخواستی بگی تو که ببند 😐😐😐😐

یکساله از حرفش گذشته ولی هنوز وقتی نگاهش میکنم یاد حرفش میفتم 

بخدا نمیدونی خودم چقدر ناراحتم بچم یهو لکنت گرفت 

فاصله گرفتن از ادمهای سمی یعنی مراقبت از خود 

چجوری از مادر همسرم فاصله بگیرم مگه میشه اگه یه هفته نریم قیافه میگرن و اخم میکنن 

یکساله از حرفش گذشته ولی هنوز وقتی نگاهش میکنم یاد حرفش میفتم  بخدا نمیدونی خودم چقدر ناراحتم ...

الهی بگردم حق داری

ایشالله که زودتر خوب میشه گلم غصه نخور 

چجوری از مادر همسرم فاصله بگیرم مگه میشه اگه یه هفته نریم قیافه میگرن و اخم میکنن 

شما هر کسی می خواد باشه حتی خواهر یا برادر وقتی حرفای سمی میزنند

پیششون بشین سلام کن ولی سکوت کن سکوت همون قهره