2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مشکل اینجاست که سیکلم نا مرتبه ولی معمولا ۳۸ و ۴۰ روزه ست

خیلی طولانیه 

پس درسته تازه داره هاله میندازه

تخمکگذاری بستگی به دوره سبکل داره

واسه من خلی کوتاهه بخاطر همین زود پرنگ شد

خیلی طولانیه  پس درسته تازه داره هاله میندازه تخمکگذاری بستگی به دوره سبکل داره واسه من خلی ...

من که ۲ماه از کیت استفاده کردم منو به اشتباه انداخت همچین تخمک گذاری تموم میشد میرفت روزهای پانزدهم،شانزدهم پریودیم تازه این مثبت میشد،ماه بعد رفتم دکتر سونو فهمیدم که روزسیردهم، چهارده پریودیم تخمک آزاد شده

الانم از روز ده پریودی تا امروز دوازده پریودی هستم نفخ ورم کردم یه ذره تخمدونام درد میکنن میخوام ببینم از علائم قبل تخمک گذاری میشه 

۲۰ام 😏 تازه اون خط دوم داره بصورت یه هاله خیلی کمرنگ دیده میشه

بنظر من به کیت اکتفا نکن منو که به اشتباه انداخت سونو هم که هردوز خدا نمیشه رفت،شما دوره تخمک گذاریت پیدا کن احتمال میدی تو اون هفته تخمک گذاری داشته باشی یه روز در میان نزدیکی کن بازم اگه پریودی هاتون نامنظم سخته براتون هفته تخمک گذاری پیدا کنین از دهم، یازدهم پریودیتون یه روز درمیان نزدیکی کنین تا بیستم پریودیتون اگه دوره سیکلتون زیاده تا بیست ودوم اینا

من که ۲ماه از کیت استفاده کردم منو به اشتباه انداخت همچین تخمک گذاری تموم میشد میرفت روزهای پانزدهم، ...

سیکلتون چند روزه ست؟

ممکنه هر ماه دقیق یه روز آزاد نشه

من پریودم ۲۶ روزه ست

سیکل قبلم رفتم دکتر پزشکم گفت ۱۲_۱۳ تخمکت آزاد میشه با توجه به سونو

ولی با کیت توی این سیکلم زمان آزاد سازی ۱۴ _۱۵بود که رابطه داشتم باردار شدم

سر بارداری اولم پزشکم یه چند روزو مشخص کرد برای نزدیکی ماه اول باردار نشدم ماه دوم از کیت استفاده کردم وقتی دو روزی که پر رنگ شد اقدام کردم باردار شدم

برای من کیت جواب داده هر دوبار

سیکلتون چند روزه ست؟ ممکنه هر ماه دقیق یه روز آزاد نشه من پریودم ۲۶ روزه ست سیکل قبلم رفتم دکتر پ ...

سیکلام اصولا ۲۷ روز،۲۸ روز،۲۹روز،۳۰ روز اما بیشترش ۲۸ روز

نمیدونم والا من سر اولیم اصلا تو خیال تخمک گذاری اینا نبودم ۲روز بعد پریودیم نزدیکی کردم فقط هم همون ۱بار نزدیکی کردیم بعد دیدم حامله شدم اونم با ۱بار اقدام فقط...بعد حالا برای دومی گفتم همون روز تخمک گذاری باشه شنیدم پسر میشه ۲ماه ما از کیت استفاده کردیم منو به اشتباه انداخت رفتم سونو روز ۱۵ پریودیم گفت تخمکت نیست فهمیدم من زود آزاد کردم چون سر دخترمم میگم ۲روز بعد پریودی نزدیکی کردم گرفت 

سیکلام اصولا ۲۷ روز،۲۸ روز،۲۹روز،۳۰ روز اما بیشترش ۲۸ روز نمیدونم والا من سر اولیم اصلا تو خیال تخم ...

نمیدونم والا 

من از روز ۹ سیکلم شروع میکنم به استفاده اول منفیه بعد به مرور هاله میوفته وبعد یواش یواش پررنگ میشه

دوروز دقیقا پررنگه و بعد به مرور کم رنگ میشه