2789
کاش میشد امثال ما زنها بچه هامونو برداربم ببریم یه جایی که خودمون باشیم که حال همو بفهمیم. با هم درد ...

آره به خدا . واقعا دیگه از مردها بدم اومده . خیلی مزخرفن .یه دونه نرمال پیدا نمیشه 

اصلا همچین فکری نکن. برو برا خودت عشق کناااااا با تراپیست مدام در ارتباط باش و بگو ..ون لق شوهر.

میخوام خیلی خواستم نمیشه. تنهام خیلی تنهام. خانوادم یه شهر دیگه. دوستام شهر دیگه. خودمم یه دختر بچه. دو روز پیش تو خیابون میرفتیم دو تایی دیدم چقدر تنهاییم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره به خدا . واقعا دیگه از مردها بدم اومده . خیلی مزخرفن .یه دونه نرمال پیدا نمیشه 

مرد نیستن فقط نر هستن. هیچ وقت پشتم نبود. فکر میکنم میبینم هیچوقت سعی نکرد خوشبختم کنه. همیشه هم از من طلبکاره. 

میخوام خیلی خواستم نمیشه. تنهام خیلی تنهام. خانوادم یه شهر دیگه. دوستام شهر دیگه. خودمم یه دختر بچه. ...

تو همون شهری که هستی سعی کن دوست پیدا کنی.

بچه رو که میبری پارک هم اون کلی دوست پیدا میکنه هم تو با مامان ها دوست میشی.

باشگاه

اصلا انرژی باشگاه و آدماش خیلیییی بالاس

فوق العاده تاثیر داره.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
مگه میزارن ؟؟ نمیزاره تکون بخورم 

یعنی واقعا نه خودش پایته نه میذاره تو کاری کنی؟؟

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
مرد نیستن فقط نر هستن. هیچ وقت پشتم نبود. فکر میکنم میبینم هیچوقت سعی نکرد خوشبختم کنه. همیشه هم از ...

یع بار بیمارستان بودم بخش سرطانیها . پرستار به من گعت نگاه کن کل بخش مریضن . همشون اگه شوهر با فهم و شعوری داشتن زنها اینجوری نمیشدن زنها با محبت سالم میمونن . رفتم از یویشون پرسیدم گفت شوهرم کلا فهنید من مریضم گذاشت رفت منو انداخت خونه داداشم 

تو همون شهری که هستی سعی کن دوست پیدا کنی. بچه رو که میبری پارک هم اون کلی دوست پیدا میکنه هم تو با ...

یکی دو تا دوست دارم. باشگاه هم منتظرم دخترم بره مدرسه منم برم باشگاه. دلم میخاد جوری از دل و از چشمم بیفته دیگه نبینمش

دقیقا 

😑😐وقت هایی که نیست بیشترین استفاده رو ببر.

چند سالته؟

یه دختر

خوب خوش به حالت عزیزم . من اگه دختر داشتم یا بچه داشتم دیگه چیزی نگکم نداشتم همش بیوار و بی حال افتادم یه گوشه ته انگیزه ایی نه کاری .   برای خودت دوست پیدا کن کاری نداره 

یع بار بیمارستان بودم بخش سرطانیها . پرستار به من گعت نگاه کن کل بخش مریضن . همشون اگه شوهر با فهم و ...

الهی بمیرم براش. به خدا راست میگن. الان من یکساله بی محبیتشو تحمل میکنم. میره برای دخترم کادو میخره به من نگاه نمیکنه. براش دسته گل میخره منو حرص بده. منم یه نفرو شنیدم شوهرش اذیتش میکرد سرطان گرفت و مرد طفلک