2789
الهی بمیرم براش. به خدا راست میگن. الان من یکساله بی محبیتشو تحمل میکنم. میره برای دخترم کادو میخره ...

خیلی تاثیر داره خیلی زیاد .محبت و توجه آدم رو زنده نگه میداره 

خوب خوش به حالت عزیزم . من اگه دختر داشتم یا بچه داشتم دیگه چیزی نگکم نداشتم همش بیوار و بی حال افتا ...

فکر میکنی عزیزم. خدا بچمو حفظ کنه ولی انقدر مرد بی محبت اذیتت میکنه بی حال میشی که گاهی حوصله بچتو نداری. اینو من نمیگم از خیلی زنهای مثل خودم شنیدم. انقدر روحت خسته میشه که با بچه هم نمیتونی سرگرم بشی دلت براش میسوزه بدتر عذاب وجدان اونم میگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکی دو تا دوست دارم. باشگاه هم منتظرم دخترم بره مدرسه منم برم باشگاه. دلم میخاد جوری از دل و از چشمم ...

آفرین مامان قوی.

سر پا نگهدار خودتو و پر انرژیییییی..مهم خودتی و دخترگلت..بذار افتخار کنه به مادر زخم دیده ولی قویش.

و مولانا شمس را گفت : پس زخم هامان چه؟

شمس پاسخ داد: نور از محل آنها وارد میشود🌱

نور آرزو میکنم برای زخم هات عزیزکم.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
من ۴۳ . بدبختی صبح با هم دفتریم یعنی با هم کار میکنیم ۴ میام خونه و کارها رو میکنم تا بیاد 

از تایپ کردن و ذوقی که هنوز توت زندس فکر میکردم زیر ۳۰ باشی👏🏼

ماشالله شاغلی و خانم کاملا بالغ.

کاری رو انجام بده که سر زنده‌ات میکنه.

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
ممنون عزیز دلم. برات بهترینها رو آرزو میکنم. زندگیت پر از آرامش

فدای شما🌱🌸

خیلی یه بوسه یه لبخند باعث میشه زن سراپا عشق بشه. چبزی که مردا نمیفهمن

خدا جودی زن رو آفریده که با محبت و توجه حالش خوب باشه اون وقت مرد رو هم آفریده که کلا نمیفهمن یعنی چی ؟؟ فک کنم  میخواد حرص بده با این کارش ‌ خوب عزیز من اون محبت نمیکنه ما محبت میخواییم نمیشه که 

از تایپ کردن و ذوقی که هنوز توت زندس فکر میکردم زیر ۳۰ باشی👏🏼 ماشالله شاغلی و خانم کاملا بالغ. ک ...

هر کاری میخوام بکنم هر کاری . شوهرم مخالفه و رو به روم هست . باورتون میشه سال به سال با یه تفر نه رفت و آمد داریم نه جایی میره خدب من نباید تفسرده بشم ؟ میگم بریم خونه عمه ام نمیاد بریم خونه داداشت نمیاد 

خدا جودی زن رو آفریده که با محبت و توجه حالش خوب باشه اون وقت مرد رو هم آفریده که کلا نمیفهمن ...

مردها بچه ان بزرگ نمیشن تعهد نمیفهمن هرجا خسته و دلزده بشن به خودشون حق میدن که تمومش کنن دیگه هم مهم نیست سر بقیه چی میاد

هر کاری میخوام بکنم هر کاری . شوهرم مخالفه و رو به روم هست . باورتون میشه سال به سال با یه تفر نه رف ...

همسرتون منزوی یا درونگراس؟

از اول همین بود؟

درون گراست ولی منو دید کلا مدلش عوض شد 

درونگرا ها با افرادی که دوسشون دارن کاملا اوکی هستنا!

شاید ایشون منزوی و کم حوصلس.

یه بار بشین جدی و با لحن اروم باهاش صحبت کن.

بگو من روحیاتم اینه؛برونگرام؛دوست دارم تو جمعیت باشم و زیاد موندنم تو خونه برام حکم زندان رو داره.

یا بذار کاری که دوست دارم رو انجام بدم یا مردونگی کن و هم‌پا شو.

خیلی روشن فکر بود الان مبخوای بری بیرون سریع میگه نرو چرا میری ؟؟همین مونده پاشی بری بیرون 

از مشاور حتما کمک بگیر.بهترین راه حل ها رو جلوی پات میذاره.

راضی میشه خودش به مشاوره رفتن؟