2789

دقیقا مثل مال من

تا وقتی هم پریود باشم باهام حرف نمیزنه🥲😂😂😂

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

وای گاهی اره

رو مخمهههه

اون بیشتر قهر میکنه تا من...کم مونده چمدون ببنده بره خونه مامانش😂

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روحیه منو که خودش خراب کرده. تازه بهم میگه تو روانی هستی. البته خودمم میدونم دیوونه شدم. افسرده ام د ...

کل تعطیلات چسبیده خونه بعدآخر شب میگه چرا نرفتیم بیردن :گگگ میگم تو گفتی من نیومدم ؟؟  چند بار بهش:گفتم حالم خوب نیست بیردن بریم شاید بهتر بشم .

روحیه منو که خودش خراب کرده. تازه بهم میگه تو روانی هستی. البته خودمم میدونم دیوونه شدم. افسرده ام د ...

آدم های سمی دقیقا با پارتنرشون این کارو میکنن

ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
کل تعطیلات چسبیده خونه بعدآخر شب میگه چرا نرفتیم بیردن :گگگ میگم تو گفتی من نیومدم ؟؟  چند بار ...

باز واسه تو میچسبه خونه. واسه من که اصلا نیست. خونه باشه همش خابه. بعد هم میره. از این دنیا متنفرم

باز واسه تو میچسبه خونه. واسه من که اصلا نیست. خونه باشه همش خابه. بعد هم میره. از این دنیا متنفرم

چقدر ما زنها بدبختیم . چرا همگی جمع نمیشیم یه جا زندکی کنیم اینها رو ول کنیم ؟  

چقدر ما زنها بدبختیم . چرا همگی جمع نمیشیم یه جا زندکی کنیم اینها رو ول کنیم ؟  

کاش میشد امثال ما زنها بچه هامونو برداربم ببریم یه جایی که خودمون باشیم که حال همو بفهمیم. با هم درددل کنیم بخندیم

آره به خدا . بعد میگم بیریم . میگه کجا بریم آخه جایی هست ؟.؟؟ 😳😳😳😳😳

بگو نه

کل ایران و کره زمین جمع شده تو همین خونه ما‌

اصلا بیرونی وجود نداره عزیزم:)

یه موقعها واقعا فکر میکنم دیوونه شدم. همه بهم میگن چرا دیگه نمیخندی

اصلا همچین فکری نکن.

برو برا خودت عشق کناااااا

با تراپیست مدام در ارتباط باش و بگو ..ون لق شوهر.