mikhak1357 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 361 عنوان همسر 295 بازدید | 46 پست چرا وقتی روحیه امون خرابه شوهر ها کمک نمیکنن ؟؟ مال من تازه قهر هم میکنه 🤕🤕 1401/06/12 | 00:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیارا۱۳۷۲ عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 12053 دقیقا مثل مال منتا وقتی هم پریود باشم باهام حرف نمیزنه🥲😂😂😂 میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 وای گاهی ارهرو مخمههههاون بیشتر قهر میکنه تا من...کم مونده چمدون ببنده بره خونه مامانش😂 ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6646 روحیه منو که خودش خراب کرده. تازه بهم میگه تو روانی هستی. البته خودمم میدونم دیوونه شدم. افسرده ام دیوونه ام. خدا جواب ادمهای ظالم رو بده
mikhak1357 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 361 روحیه منو که خودش خراب کرده. تازه بهم میگه تو روانی هستی. البته خودمم میدونم دیوونه شدم. افسرده ام د ... کل تعطیلات چسبیده خونه بعدآخر شب میگه چرا نرفتیم بیردن :گگگ میگم تو گفتی من نیومدم ؟؟ چند بار بهش:گفتم حالم خوب نیست بیردن بریم شاید بهتر بشم .
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 روحیه منو که خودش خراب کرده. تازه بهم میگه تو روانی هستی. البته خودمم میدونم دیوونه شدم. افسرده ام د ... آدم های سمی دقیقا با پارتنرشون این کارو میکنن ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6646 کل تعطیلات چسبیده خونه بعدآخر شب میگه چرا نرفتیم بیردن :گگگ میگم تو گفتی من نیومدم ؟؟ چند بار ... باز واسه تو میچسبه خونه. واسه من که اصلا نیست. خونه باشه همش خابه. بعد هم میره. از این دنیا متنفرم
mikhak1357 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 361 آدم های سمی دقیقا با پارتنرشون این کارو میکنن آره به خدا . بعد میگم بیریم . میگه کجا بریم آخه جایی هست ؟.؟؟ 😳😳😳😳😳
mikhak1357 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 361 باز واسه تو میچسبه خونه. واسه من که اصلا نیست. خونه باشه همش خابه. بعد هم میره. از این دنیا متنفرم چقدر ما زنها بدبختیم . چرا همگی جمع نمیشیم یه جا زندکی کنیم اینها رو ول کنیم ؟
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6646 آدم های سمی دقیقا با پارتنرشون این کارو میکنن یه موقعها واقعا فکر میکنم دیوونه شدم. همه بهم میگن چرا دیگه نمیخندی
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6646 چقدر ما زنها بدبختیم . چرا همگی جمع نمیشیم یه جا زندکی کنیم اینها رو ول کنیم ؟ کاش میشد امثال ما زنها بچه هامونو برداربم ببریم یه جایی که خودمون باشیم که حال همو بفهمیم. با هم درددل کنیم بخندیم
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 آره به خدا . بعد میگم بیریم . میگه کجا بریم آخه جایی هست ؟.؟؟ 😳😳😳😳😳 بگو نهکل ایران و کره زمین جمع شده تو همین خونه مااصلا بیرونی وجود نداره عزیزم:) ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
mikhak1357 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/04 تعداد پست: 361 یه موقعها واقعا فکر میکنم دیوونه شدم. همه بهم میگن چرا دیگه نمیخندی دیگه واقعا حالی ندارین بخندیدیم . حالا فک کن من عاشق شدم اینه .
تئل_نار عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 2666 یه موقعها واقعا فکر میکنم دیوونه شدم. همه بهم میگن چرا دیگه نمیخندی اصلا همچین فکری نکن.برو برا خودت عشق کناااااابا تراپیست مدام در ارتباط باش و بگو ..ون لق شوهر. ای مادرِ ما، ایران ؛ جان زخمی تو در کدام روز هفته التیام خواهد پذیرفت ؟ چشمان ما، به راه عافیت تو سفید شد... ای ما، نثار عافیت تو...
تمناجونننننم عضویت: 1400/05/30 تعداد پست: 6646 دیگه واقعا حالی ندارین بخندیدیم . حالا فک کن من عاشق شدم اینه . منم خیر سرم عاشق شدم. لعنت به اون لحظه که دیدمش. لعنت به خودم