2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم اینه کوچولوها جدان؟؟؟ 

نه با خودتن تو همون پارک 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
شوهی نکنننن  شبی ۷/۵ ؟؟؟؟؟؟ وااااای  با غذا؟؟؟

بخدا 

ولی محشر بوداااااا تو نت بزن بخون ببین .؟.. انگار رفته بودیم ترکیه.... هتله ساحلیه تو آبه ..... 

اره با نهار و صبحونه... ۱۰۰ مدل نهار و ۱۰۰ مدل صبحونه.... احساس میکردی رفتی خارج از ایران 

امضات جالبه  شوخیه؟!

نه واقعیت

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
نه نداشت می‌رفتیم بیرون اره .... اگر با بچه میری کلا هتل ساحلی بگیر حال کنن تو آب ... دیگه چرا بری ...

عکسا پارک ابی رو دیده بهونه میگیره .....میگم اصلا سوییتاش بدرد نمیخورن یعنی بنظرت؟؟😑

لطفا شمام اگ تجربه سفر داشتی یه توضیح کوچولووووو بده

خب باشه...ببین کیش هم هتل هست هم هتل آپارتمان هم سوییت....الان دیگه هتل های بنام هم فقط صبحانه میدن‌باید ظهر و شام برید بیرون.....کلا خوش می‌گذره...کشتی سواری‌....تفریحات دریایی...کلی برنامه جوک و سرگرمی همراه با شام دارن‌..باید بری یه اژانس ازشون برنامه بگیری....پارک دلفین...پارک سرگرمی...