2777
2789

چند سالته

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من برا همه ساکتم پدر نامزدمو درآوردم 

خوابش میبره وسط حرفام 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

مگه رل قراره از تنهایی درت بیاره؟نه عزیزم

یه دوست هم جنس خوب داشته باش برید خونه هم بیرون و...

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
مث منی

خو پس زبون داری مشکلت چیه دیگه 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

یه بنده خدایی میگفت تو فقط سلام کن طرف اگه خوشش بیاد ازت خودش باهات گرم میگیره🙂

__ Memento mori __     اگه مخالف نظرمی قانعم کن گزارش نزن کوچولو     https://telegram.me/BiChatBot?start=sc-963163-wvv9Gzz اگه بحثی بود ک نشد تو نی نی سایت گفته بشه:) 👆

چراازدواج نمیکنی؟؟رل زدن باعث میشه آسیب بیشتری ببینی چون درونگرایی وقتی یکی بیاد تو زندگیت و بعد بخاد بره بشدت وابسته اش میشی وقتی ام بره نابود میشی چون وابسته ای...دیدم ک میگم

سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن
تنهایی هم همینطور

والا الان پسرا فقط دنبال چیز چت و عکس نودن 

شک داری امتحانش کن

چند وقت پیش یکی اومد دایرکتم

سلام نکرده میخواست لختم کنه😑😐

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️