2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی تنهام اخه

همه تنهان . حتی اونایی که رل میزنن . در واقع ، اونا هم فقط تنهاییاشونو به اشتراک میذارن اما باز تنهان . تنهایی یه حسه . که لزوما به بودن در جمع یا پیش کسی بودن ربطی نداره . باید حستو از بین ببری نه که رل بزنی بازم تنها باشی و بعدش اعصاب خوردی جنگ و ودعواتونو تحمل کنی

:)

ای کاش من در شرایط الانه تو بودم

کلاهمو مینداختم هوا

احمق شدمو بخاطر چار روز خوشی و دراومدن از تنهایی نامزد کردم و خوش خوشانم بود و ازدواج کردم تاااازه چشمم باز شده که چه گوهه اضافی ای خوردم

الان نمیتونم این مرتیکه رو از خودم بکنم و جداشم جدا از اینکه اگه این نمیومد چقد میتونستم راحت تر زندگی کنمو پیشرفت کنم بدون مَفَتِش و الان مجبورم به عنوان یه مطلقه سر کنم و فقط سختی بکشم

یعنی همشون اینجورین؟ کاش یه خوبش تو زندگیم بود

چیزی که من دیدم این بود

ولی اینو از من داشته باش

دنبال عشق بری گمراه میشی

بزار خودش بیاد سراغت

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
همه تنهان . حتی اونایی که رل میزنن . در واقع ، اونا هم فقط تنهاییاشونو به اشتراک میذارن اما باز تنها ...

چجوری حسمو از بین ببرم

به دخترای دوروبرم نگاه میکنم دلم میگیره

همه شاد و خوشحال

._.

چجوری حسمو از بین ببرم به دخترای دوروبرم نگاه میکنم دلم میگیره همه شاد و خوشحال

۹۰ درصدشون تظاهره

والا من بیشتر وقتا دارم از درون متلاشی میشم اما میخندم

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️
ای کاش من در شرایط الانه تو بودم کلاهمو مینداختم هوا احمق شدمو بخاطر چار روز خوشی و دراومدن از تنه ...

عزیزم💔امیدوارم پیشرفت کنی و به چیزایی که میخوای برسی

خدا به دلت آرامش بده

._.

چجوری حسمو از بین ببرم به دخترای دوروبرم نگاه میکنم دلم میگیره همه شاد و خوشحال

خودتو دوست داشته باش . خودتو . تنها کسی که ولت نمیکنه خودتی . با خودت دوست باش . شاد باش برای خودت . با دخترای دیگه چی کار داری 

:)