2777
2789
عنوان

کسی از اگزما چیزی میدونه؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
من 12ساله درگیرشم تمام دکترای پوست همین نظر رو دارن 

من ميتونم ي روش ب شما معرفي كنم و درمان قطعي رو تجربه كنين😊♥️

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋

اگزما هیچ جای جهان درمان قطعی نشده فقط میشه با پرهیز از ی سری چیزا کنترلش کرد

چه لذتی بالاتراز اینکه واسطه به دنیا آوردن نوزادی باشی که مادرش قراره برای اولین بار ببینتش مامایی شغل نیست زندگیه♥♥😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ميتونم ي روش ب شما معرفي كنم و درمان قطعي رو تجربه كنين😊♥️

لطفا بهم بگید چون واقعا در عذابم

چه لذتی بالاتراز اینکه واسطه به دنیا آوردن نوزادی باشی که مادرش قراره برای اولین بار ببینتش مامایی شغل نیست زندگیه♥♥😍😍
اگزما هیچ جای جهان درمان قطعی نشده فقط میشه با پرهیز از ی سری چیزا کنترلش کرد

ما بيكار داشتيم ك درمان قطعي شدن خداروشكر ب ما إيمان و اعتماد داشتن و ماهم كمكشون كرديم ب روش پاكسازي بدن بيمارسشون كنترل و از بين رفته 

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
ما بيكار داشتيم ك درمان قطعي شدن خداروشكر ب ما إيمان و اعتماد داشتن و ماهم كمكشون كرديم ب روش پاكساز ...

بيمار

لطفا بهم بگید چون واقعا در عذابم

عزيزة من ي إستاد طب سنتي ميشناسم ك درمان صد درصد تضميني انجام ميده براتون 

و نهايت انجام وظيفم در حق شما ني ني سايتي عزيز اينه ك چون إستاد اشنام هست ازشون بخوام ي ويزيت رايگان براي شما انجام بده اگ مايل هستيد♥️

دیگه باید بری دکتر دارو بده  بعد دوباره ممکنه عود کنه چون درمان نداره

درمان داره عزيزم قطعي و صد درصده درمان داره شما دكتر پوست ك ميرين فقط روي پوستتون رو شروع ميكنه ب درمان ك فكر ميكنين درمان قطعي نيست...

درمان داره عزيزم قطعي و صد درصده درمان داره شما دكتر پوست ك ميرين فقط روي پوستتون رو شروع ميكنه ب در ...

درمان یعنی از بین رفتنه بیماری

اما اگزما درمان قطعی نداره

ممکنه‌یه‌ مدت ‌بیماری فروکش کنه اما تضمینی نداره دیگه عود نکنه ، میدونی نهفته باقی میمونه ، اما تو بدن هست 

مثله زگیل دست که‌ویروس رو سطح پوست هست با بالا و‌پایین رفتن قدرت سیستم ایمنی زگیل ها ظاهر یا محو میشن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
عزيزة من ي إستاد طب سنتي ميشناسم ك درمان صد درصد تضميني انجام ميده براتون  و نهايت انجام وظيفم ...

خیلی ممنون میشم عزیزم 

درمان یعنی از بین رفتنه بیماری اما اگزما درمان قطعی نداره ممکنه‌یه‌ مدت ‌بیماری فروکش کن ...

اين درصورتي هست ك سما ميرين پيش متخصص پوست و هي روي پوست شما كار ميكنه درمان ميشه و دوباره بعد ي مدت ظاهر 

اما درماني ك من پيشنهاد ميكنم درمان صد درصد تضميني هستش ك با پاكسازي دروني بدن انجام ميشه و قطعا خوب ميشين و خبري از اگزما نيست من نتيجه رو با چشماي خودم ديدم 

خیلی ممنون میشم عزیزم 

قربون شما♥️

لطفا واتساپ بهم پيام بدين تا شماره و تايم ويزينون رو بگم 

09388355138

اين درصورتي هست ك سما ميرين پيش متخصص پوست و هي روي پوست شما كار ميكنه درمان ميشه و دوباره بعد ي مدت ...

یعنی متخصصین پوست که این همه سال درس  خوندن نمیدونن !!!

دکترهای پوست هم معمولا داروهای خوراکی تجویز میکنن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
یعنی متخصصین پوست که این همه سال درس  خوندن نمیدونن !!! دکترهای پوست هم معمولا داروهای خوراکی ...

بين طب سنتي و طب نوين ك همون دكتر و داروهاي شيميايي هست تفاوت هاي زيادي وجود داره عزيزم 

من نميگم دكتر ها نميدونن ميگم نتيجه طب نوين همين جمله شما ميشه ك ميفرمايين اگزما درماني نداره اما مطمعا باشين در طب سنتي قطعا و صددرصد اگزما درمان شده هست 😊♥️