2777
2789
عنوان

کسی از اگزما چیزی میدونه؟؟؟ممنون میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
بين طب سنتي و طب نوين ك همون دكتر و داروهاي شيميايي هست تفاوت هاي زيادي وجود داره عزيزم  من نم ...

طب سنتی و نوین در مقابل هم نیستن

تفاوت طب سنتی با نوین درچیه ؟ 

یک‌کلمه ( پیشرفت )

جایی که طب سنتی به بمب بست میخوره ، طب نوین میاد وسط و‌میگه چیکار کن ، یا نکن

طب سنتی تا جایی که باعلم جدید در تضاد نباشه مورده قبوله

اما اگه بخواد خلاف علم امروزی چیزی بگه میشه  شیادی 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طب سنتی و نوین در مقابل هم نیستن تفاوت طب سنتی با نوین درچیه ؟  یک‌کلمه ( پیشرفت ) جایی که ط ...

اصلا هم اينطور ك شما فكر ميكنيد نيست 

طب سنتي هيچ وقت ب بن بست نميخوره و هميشه براي هر چيز راه حلي داره 

شماام بانوي كنج كاوي هستين ازتون دعوت ميكنم شماام ي ويزيت بشين ب صورت رايگان ك جواب تك تك سوالاتتون رو درباره طب سنتي با دليل منطقي بگيرين طرر ك نميكنين ها؟

اگ ب صورت ي سونوي كامل و ازمايش چكاب كامل و حتي عارضه هاي شش ماه اينده بدنتون اطلاعات درست بدست نياوردين و قانع نشدين اون زمان عليه طب سنتي باشين دوست عزيزم😊🌸

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
اصلا هم اينطور ك شما فكر ميكنيد نيست  طب سنتي هيچ وقت ب بن بست نميخوره و هميشه براي هر چيز راه ...

من علیه طب سنتی نبودم ، از اول هم گفتم این دو مقابل هم نیستن 

طب سنتی برای درمان بیماران دیالیزی چه پیشنهادی داره ؟؟

این بیماران با داروهای سنتی خوب میشن ، یا نه‌نیاز به دستگاه دیالیز و بعد پیوند کلیه دارن؟؟ 

بعده پیوند کلیه ، داروهای سنتی برای درمان دارویی  ضروریه  بعده پیوند کفایت میکنه ؟؟

جواب همه ی اینا ، خیر هست 

پس از اونور بوم نیفتین و حقیقت رو ببینید 

هرچند من هرچی بگم شما انگار متوجه نمیشید 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
من علیه طب سنتی نبودم ، از اول هم گفتم این دو مقابل هم نیستن  طب سنتی برای درمان بیماران دیالی ...

مطمعا باشيد براي بيماران دياليزي ام راه حل داريم 

درسته ك بالاخره بايد پرونده بزنن اما طب سنتي درماني هم براي أونها داره صد در صد اما چ خوبه ادم پيگير سلامتيش باشه تا قبل اينكه دچار بيماري لا علاج بشه 

من حرف بدي ب شما نزدم ك بخواين اينطوري جبحه بگيريد من حامي سلامتم و وظيفم رو انجام دادم شماام برام مهم نيست چطور فكر ميكنيد و چي ب زبان مياريد 

نازگل جانم 🌸تك گل باغ زندگيم🤱🏼مرحم دردام توي تمام بيكسيم❤️از خدا ميخوام دختركم دلبركم عمرت يلدايي دلت دريايي و روزگارت بهاري باشد...💋
مطمعا باشيد براي بيماران دياليزي ام راه حل داريم  درسته ك بالاخره بايد پرونده بزنن اما طب سنتي ...

😂وای من به شما چی میتونم بگم 

یا شوخی میکنید 

یا متعصبید 

ذهن متعصب مثله مردمکه چشم میمونه هرچی بهش نور بتابه تنگ‌تر میشه 

برای همین هرچی توضیح میدم تو مغزتون نمیره 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
😂وای من به شما چی میتونم بگم  یا شوخی میکنید  یا متعصبید  ذهن متعصب مثله مرد ...

قطعا كارهاي مهم تر دارم تا دهن ب دهن كردن باشما😊👌🏻