داشتم خونهروتمیز میکردم دیدم یه پلاستیک کوچولو افتاده ته سطل اشغال که داخلش یه چیزای سیاه مثل البالو لواشک بود.شک کردم چون قبلا قیافه تریاکو دیده بودم..مزه کردم دیدم تللللخه.بیشترین احتمالو میدم همین تریاکباشه.چیکارکنم؟؟؟ بهم راه بدید..شوهرم فعلا بیرونه
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن ولی من عوض شدم سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/: وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄 اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم. هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻 دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:) اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :)
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
سر جدت قبل اینک حرکتی بزنی اول بایک مشاور حرف بزن..ما نمیدونیم چی بگیم ک درسترین کار باشه اگر بگیم ب روش بیار ممکنه قبحش براش بریزه فردا جلو روت بکشه...اگر بگیم ب روش نیار ممکنه آلوده همچنان باقی بمونه این باید ریشه ای برسی بشهلطفا سرخود کاری نکن اگر آدرس مشاور نداری مشاوره تلفنی میشناسم نیم ساعت ۶۰ تومن میگیرن جواب میدن...یه بار هم میبینی اصلا برا شوهرت نباشه و همه این فکرا کارا بیهوده باشه ...یه بار بلند نشی هنوز هیچینشده ب خانوادش با خانوادت بگی...اووول مشاوره
سعی میکنم عاقلانه و دلسوزانه جواب بدم..چون ما برای جوابهایی ک اینجا ب دیگران میدیم در پیشگاه خدا جوابگو خواهیم بود..دوست عزیز راهکار نداری ساکت باش..با حرفات گند ب زندگی مردم نزن