2777
2789
کسی چاقو زیر گلو شما نداشته بیاید ها توهین هم نکنید @نی_نی_یار_شب     ببنید ایشون چی م ...

من به فرد خاصی توهین کردم؟ 

اسمی آوردم؟ 

فقط به سازنده این حس گفتم که اون فرد معلوم نیست الان زنده هستش یا نه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم قضیش چیه

دیدی گاهی وقتا آدم به دلش میفته ی اتفاقی میفته درست در میاد ؟

حس ۶ ی جورایی همونه ی چیزی مث پیشبینی و .. که اگه تمرکز کنی مراقبه و پاکسازی چاکرا میتونی تقویتش کنی

چیزای روانشناسی شبه علم هستن ولی احتمال درست بودنشون وجود داره حتی اگه ی درصد باشه...

ب نظر من اگه درست هم نباشه آدما  اگه با ی حرف امید بگیرن و تلقین کنن بازم جوابه چون زندگی قدرت باوره و قانون جذب 

.
لطفا تشریفاون رو ببرید کسی از شما نظر نخواست 

نمیشه 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
😂😂😂حس شیشمی بیا بگو من الان در چه حالم صددرصد بهت ایمان میارم

متاسفانه من فقط حس هفتم رو دارم 

حس ششم مربوط میشه به یک قسمت دیگه 

من به فرد خاصی توهین کردم؟  اسمی آوردم؟  فقط به سازنده این حس گفتم که اون فرد معلوم  ...

عه سلام حس ششم خرافاته چیطوری خوبیییی دلم برات تنگ شدههه

من اسم تو رو گذاشتم حس ششم خرافاته

.
عزیزم میشه حستون رو در مورد همسر آیندم کلا همه چیزی بگید ؟ مثلا چند سالگی ازدواج میکنم 

پس مجردید .... سنتون ۲۰ و خورده اییی  هستش؟؟

‌اشنایی🖤99🖤   جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی  خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ  بهترین اتفاق زندگیم  ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋

عه سلام حس ششم خرافاته چیطوری خوبیییی دلم برات تنگ شدههه من اسم تو رو گذاشتم حس ششم خرافاته

وای آره 😂😂😂

عزیزم میشه در مورد آینده من هرچی حستون گفت رو بگید ؟ 

عه سلام حس ششم خرافاته چیطوری خوبیییی دلم برات تنگ شدههه من اسم تو رو گذاشتم حس ششم خرافاته

دست شما درد نکنه 😑💔

اسم قحطی بود؟ 😂

وای آره 😂😂😂 عزیزم میشه در مورد آینده من هرچی حستون گفت رو بگید ؟ 

برا فکر کنم ..

حس مثبتی بهت دارم اگه تلاش کنی ب هدف هات میرسی 

ی غمی تو دلت داری که زود گذره ..

ی مدت دیگم ب کسی دل میبندی شاید الانم از کسی خوشت بیاد ولی ب طور جدی نیس ولی ب مرور میش

.