بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حس ششم خرافاته و هیچ حقیقتی نداره عزیز دل، اگر قرار باشه که به این باور های خرافی ادامه بدین، ...
خرافات ک نمیشه گفت ولی خوب یه حسه
و اکثر اوقات برای بعضی افراد درست در میاد.خودم ب شخصه اکثر درست گفتم ولی بله سرنوشت و تقدیر همه انسانا ب دست خداست 🥰😍
اشنایی🖤99🖤 جدایی 403/7/6💫بر باد رفت در غم،روزگار جوانی ام بی آرزو چ سود،دیگر زنده گانی ام....🖤🧠🍷🌚🕊! ️ عاشق ماورا (در حال مطالعه علوم ماورا و یادگیری ) 🧬🫧 گنج در تنهاییی خود 🥰 لذت ببرید زندگی کوتاست و فرصت تنگ بهترین اتفاق زندگیم ۴۰۴/۵/۱۴ كربلا رفتنه ورق جديدي از زندگیم بود🦋
فک میکنم رشته دولتی میاری ی سری رشته دیگم هست برات پیام نور میاد ... لاغر اندامی؟ یا قد ...
من چی هدفم چی
خدا ته دلم یه امیدی هس اون امیده نمیزاره دس بکشم
فقط دلم خدا میخواد وبس .....میخوام یه روزی برسه پرواز کنم تا افق غروب آسمان 😍🌹......................خداااااا ای کاش روزی برسه من عروس خونه ایی بشم که منو مثل دختر خودشون بدونن ،منو دوس داشته باشن ، متدین و از مومنات واقعی ات باشن واقعا با ایمان باشن و در راهت قدم بردارن منم بشم همنشین چنین افرادی ..............وسر تو بغل کسی بزارم که از همه جهات در زندگی حمایتم کنه و بشه رفیق بشه همدم راستین ،صادقین .......پیشش یه زندگی الهی که خودت برام جور کنی داشته باشم وتا زنده ام از زندگیم نهایت لذت دنیا رو ببرم 🤍✨🍃دلم پر میکشه واس چنین زندگی که تارو پودش دست خداست.❤️خدا خودت برام جور کن ❤️آمین
قضیه اش اینه که یک آدم ساده لوح کم عقل ( یا بهتره بگم
بی عقل ) اومد چرت و پرتی رو به اسم حس ششم درست کرد و به جون مردم زود باور انداخت
حس ششم چیزی جز یک باور خرافی ابلهانه و مضحک نیست
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان
خرافات ک نمیشه گفت ولی خوب یه حسه و اکثر اوقات برای بعضی افراد درست در میاد.خودم ب شخصه اکثر ...
« حس » نیست عزیز دل
« حدس » هست
این دو تا خیلی فرق دارن
تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراستهاش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز بهجاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان