نمیدونم منظورت چیه ولی من دارم وسواس اینو میگیرم که وقتی دارم غذا میخورم چیز کثیف نبینم یا بیرون میخوام غذا بخور گوشه دیوار هارو نگاه میکنم تا کثیف نباشه سر همین قضیه بیرون هیچی نمیخورم . دو شب پیش معدم درد گرفت تو بازار شوهرم وام اش خرید چشمامو میبستم میخوردم تا جیز کثیف نبینم . تو خونه هم کسی جرئت نداره وقت غذا مستند بزنه یا فیلمی که یه جای کثیف رو نشون میده بزنه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
بله عزیزدلم این هم وسواسه برای درمان کاری انجام میدین؟
مگه بیماری هستی؟
من فقط بدم میاد از اینکه چی کثیف ببینم موقع غذا خوردن و البته هییی داره تشدید میشه
تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم . یه دختری هستم با همه چی جنگیدم تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم .
اره توهم سرطان سینه داشتم. قبلا خیلی شدید بود الان یکم بهتر شدم ولی هنوزم گاهی تو ذهنم میاد نمیدونم ...
یعنی توهم اینو دارین که مریضین؟