2777
2789

نمیدونم منظورت چیه ولی من دارم وسواس اینو میگیرم که وقتی دارم غذا میخورم چیز کثیف نبینم ‌ یا بیرون میخوام غذا بخور گوشه دیوار هارو نگاه میکنم تا کثیف نباشه سر همین قضیه بیرون هیچی نمیخورم . دو شب پیش معدم درد گرفت تو بازار شوهرم وام اش خرید چشمامو میبستم میخوردم تا جیز کثیف نبینم . تو خونه هم کسی جرئت نداره وقت غذا مستند بزنه یا فیلمی که یه جای کثیف رو نشون میده بزنه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره توهم سرطان سینه داشتم. قبلا خیلی شدید بود الان یکم بهتر شدم ولی هنوزم گاهی تو ذهنم میاد نمیدونم چجوری بیخیالش شم

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بله عزیزدلم این هم وسواسه برای درمان کاری انجام میدین؟

مگه بیماری هستی؟

من فقط بدم میاد از اینکه چی  کثیف ببینم موقع غذا خوردن و البته هییی داره تشدید میشه

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
اره توهم سرطان سینه داشتم. قبلا خیلی شدید بود الان یکم بهتر شدم ولی هنوزم گاهی تو ذهنم میاد نمیدونم ...

یعنی توهم اینو دارین که مریضین؟

اره توهم سرطان سینه داشتم. قبلا خیلی شدید بود الان یکم بهتر شدم ولی هنوزم گاهی تو ذهنم میاد نمیدونم ...

شماهم مدام وارسی میکنی دست میزنی ب سینه هات؟؟

چیکار کردی بهتر شدی عزیزم؟

اووووف بد مرضی هس ..مامانم داره دیووونمون کرده همش میگه اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه نکنه این بیماری رو دارم اون بیماری رو دارم

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس

مگه بیماری هستی؟ من فقط بدم میاد از اینکه چی  کثیف ببینم موقع غذا خوردن و البته هییی داره تشدی ...

عزیزدلم هرچیزی ازحد تعادلش بگذره جزو شاخه ی وسواس محسوب میشه و درمانش نکنید ب قدری شدید میشه ک زندگی عادیتون مختل میشه

برای درمان اقدامی کردن؟؟ خیلی شدیده وسواسشون؟

ن بابا قبول نمیکنه که مریضه فقط مارو بیچاره کرده دم به دقیقه پیره دکتر و آژمایش هییییچیش هن نیست الحمدلله نه قند نه چربی ن فشار

برا سلامتی پسرام و نی نی تو دلیم یه صلوات بفرس