2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 129 پست
]دارویی چیزی خوردی عزیزم

آخرین ماه مرکز ناباروری بودم داروهای ای وی اف استفاده کردم سونو شدم ک تخمک کشی کنم گفتن تخمک نداری ماه بعدش خودم باردار شدم 

پیاز درمانی بزن نت انجام بده 

چیزهای گرم بخور 

بعدش هر چی خدا بخاد اول خدا آخر خدا 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
با این وضعیت جامعه و مردم اصلا دیگه حسی جز حس بد برات نیست چون همه ش استرسو اضطراب داری که آینده ی ...

این اضطراب مطمئنا تو همه ی زمان ها وجود داشت 

قدیما که امکانات و بهداشت کم بود . بچه ها با یک تب ساده میمردن. 

تا حدی این نگرانی طبیعیه. چون آینده برای ما ناشناخته است 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوام نشد . چند بار آی وی اف کردم . بعد افسرده شدم و قرص و .. دیگه ولش کردم چون درصد موفقیت پایین ب ...

والا بچه ازدواج میکنه اینجا دیدم حتی گیر میدن چرا مادرشوهرم زنگ میزنه حتی حال پسرشو میپرسه؟! بین نخواستن مادرها دعواست، بچه تو پیری دست گیر نیست ان شا.. زندگیت سالم و خوش و خرم باشه عزیزم، خیلی دلت خواست به فرزندی بگیر

منم یکسال ازدواج کردم ،تازه مبخام جدی اقدام‌کنم بچه دار شم ،تو این یکسالم جلوگیری نداشتم اما باردار ...

بعد از یکسال باید بری دکتر 

تحت نظر باشی بهتره 

ان شاالله حاجتت برآورده بشه

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      
آدم تا بچه نداره غصه اش مربوط به خودشه و بچه نداشتنش. اما وقتی بچه داری قلبت برای غصه های اون پاره پ ...

منم الان تو مرحله هر کاری می کنم نمیشه هستم. این ماهم که دو سه روزی حامله بودم ولی بتا بالا نرفت الان هم که سقط نمیشه.خیلی داغونم خییییلی

خدای مهربونم بهم ثابت کردی که " در دایره قسمت ما نقطه پرگاریم... لطف انچه تو بنمایی حکم آنچه تو فرمایی"....خودت این نی نی رو بهم هدیه کردی، خودت هم حفظش کن.لیاقت پذیرش و بزرگ کردنشو بهمون بده.
رحم من مشکلی نداره شوهرم اسپرم نداره و جنین اهدایی هم قبول نکرد 

کمترکسی اسپرم اهدایی

جنین اهدایی

و تخمک هدایی قبول میکنه

من به شوهرسابقم گفتم بچه ازبیرون بیاریم

بعد تودلم گفتم این اینکارو نمیکنه میخاست زندگی قبل ازمنش این کارممیکر د و اون کارو نمیکرد که زن بره دنبال طلاق

وخلاصه این حرف وگفتم شاید سرش به سنگ بخو ره

حتی گفت داداشی کسی بچه ش بده

اواخر زتدگی گفت بهم بچه داداشت یچه ش بده

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ته دل استارترو خالی نکن عزیزم همه یجور نیستن بستگی به نوع تربیتی که نثار بچه مون میکنیم داره...

منظورم این نیست که بچه بی تربیته منظورم اینه که بالاخره ازدواج میکنه سرگرم زندگی خودش میشه

رحم من مشکلی نداره شوهرم اسپرم نداره و جنین اهدایی هم قبول نکرد 

همسر منم همینه همیشه میگفت خدا داد که داد ندادم من دنبال این کارا نمیرم 

الانم اصلا اسم بچه دوم نمیاره میگه ول کن حوصله داری 

من شبانه روز دارم فکر میکنم 

ولی اون یک درصدم فکر بچه نمیکنه 

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من سعی می کنم به آینده ی دور فکر نکنم ، نه در مورد فرزند، در تمامی موارد 

ما هم تصمیم به نداشتن فرزند گرفته بودیم و عملی کردیم

یک از به ترین تصمیم های زندگی م همین بود

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
منظورم این نیست که بچه بی تربیته منظورم اینه که بالاخره ازدواج میکنه سرگرم زندگی خودش میشه

هر چقدر سرگرم زندگی خودش بشه اگه درست تربیت شده باشه،پدرومادرشو که یه عمر براش زحمت کشیدن فراموش نمیکنه(به وقت تنهایی و بیماری و پیری)...چرا که اگه پدرومادر نبودن بچه هم وجود نداشت که بخواد سرگرم بشه...

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی 
عزیزم چون تجربه تابت کرده... بستگی داره چطوری بچه رو تربیت کنیم...

هرجورم تربیت کنی بچه عصا دست نمیشه مطمفن باش خیلیها دیدم حتی سری به پدر مادرشون نزدن الان تاپیکارو ببین دوبار پسر بره سر بزنه عروسه قیامت میکنه بچه رو نباید به چشم عصای دست نگاه کرد